De mysterieuze posters met de tekst 'Looking for quality pils?' met een grote QR-code zijn overal in Amsterdam te vinden. Wie de code scant, belandt i...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft...
Als je ergens tot over je oren in zit, trekt dat alleen maar aan. Je hoeft het niet op te zoeken, het komt soms gewoon op je pad. Zo houd ik van gesch...
Na een succesvolle try-out periode is The Black Cat aan de Kerkstraat in Eindhoven vanaf nu officieel geopend. The Black Cat is een gloednieuwe craft...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft al...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Een brede coalitie vanuit sport, media, boeken, cultuur en horeca komt in het geweer tegen de btw-verhoging. Het nieuwe kabinet is namelijk van plan o...
Ondernemen in Arnhem. Het echtpaar Paul Peters (54) en Milou ter Horst (50) zijn de eigenaren van café Heeren van Aemstel, waar ze elk 80 uur p...
Terwijl bierflesjes hergebruiken de normaalste zaak van de wereld is, lijkt het opnieuw gebruiken van wijnflessen nog ver weg. Daar komt nu veranderin...
Het geliefde oefenruimtecomplex en muziekpodium dB’s heeft binnen twee dagen haar streefbedrag van 250.000 euro opgehaald via een crowdfunding o...
Ondernemen in Tilburg. In deze stad transformeerde Bob Caarels (44) een oude treinwagon in een café. Door speciale evenementen te organiseren b...
Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert met trots een nieuw, fris design voor Pepsi. Dit is de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe vis...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft alle...
Ondernemen in Amersfoort. Derek van Westerlaak (25) is ruim een jaar manager van wijnbar De Bijzaeck aan de Hof, hét horecaplein van Amersfoort...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken. Alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van kle...
Mr. Lyan, Ryan Chetiyawardana, het brein achter cocktailbarren Super Lyan in Amsterdam, Lyaness en Seed Library in Londen en Silver Lyan in Washi...
Ondernemen in Zaandam. Sjoerd Beekes (51) verwezenlijkte in mei 2019 een langgekoesterde droom door zijn eigen café te openen. Al snel bleek de...
Op 6 december heeft KHN-voorzitter Marijke Vuik het 4de Convenant Preventie Gehoorschade Versterkte Muziek ondertekend namens de horeca. Een belangr...
Met lagere temperaturen en de vroeg invallende duisternis brengt de winter voor horecaondernemers meer uitdagingen met zich mee dan warme zomeravonden...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant h...
Brussel, aan de Avenue Louise, in een klassieke brasserie. Constant rinkelende kopjes en schoteltjes, het geluid van klinkende glazen en een koor van...
Op 16 december opent de derde locatie van karaokebar Duke of Tokyo aan het Hofplein in Rotterdam. Na het succes van de eerder geopende locaties in Ams...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft...
Om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier uitgaat, zorgt de horeca voor een gastvrije sfeer. Je wilt graag zien dat iedereen het naar zijn zin heef...
Ondernemen in Rotterdam. Raimond La Brujeere (61) runde een gin-tonicbar in Spanje, moest terug naar Nederland vanwege de financiële crisis en ze...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van De Caf&ea...
Uit een uitgebreid onderzoek dat tijdens de horecabeurs Gastvrij Rotterdam van afgelopen week is gehouden, zijn een aantal verontrustende onthullingen...
Op 14 September opent Barbue (Bar-buwee, afgeleid van Bue-nos Aires) haar deuren in het nieuwe The Hoxton, Lloyd Amsterdam Hotel. Een cocktailbar...
Voor de nieuwste editie van de Duvel Collection werkt het merk samen met illustrator Rick Berkelmand, bekend onder de naam 'Hedof'. De inspiratie voor...
Ondernemen in Heerenveen. Wat begon als een platenzaak met tosti's groeide uit tot een ontdekkingsreis door Italië. Nunzio Daluiso is de ondernem...
In dit artikel vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer hoe hun concepten tot stand zijn gekomen. Het bepalen van een horecacon...
Nu de zon weer schijnt en de tempraturen stijgen tot zomerse hoogten is het volgens Bobby’s Bar weer tijd voor de opening van Bobby’s Beac...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken en alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van k...
Met de ingebruikname van een nieuw brouwhuis is vandaag een volgend hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van de Brand Brouwerij in Wijlre. De nieu...
Ondernemen in Utrecht. Bart Broshuis bouwde in Utrecht een biercafé om naar een wijnbar. Waar vele biercafés de rekening van de brouweri...
Café Nieuwe Dikke Dries bestaat 48 jaar! Om dit te vieren organiseert het café een speciaal jubileum op 11 juni. Het evenement is een vo...