Voor alle horecaondernemers die een bezorg- en afhaalservice hebben óf die hiermee willen starten, ontwikkelde Sligro handige tips en oplossing...
Cafés in Nederland hebben het zwaar. Het aantal kroegen daalt steeds sneller. De afgelopen tien jaar is het aantal cafés met bijna een k...
Het aanbieden van cocktails aan klanten verbetert de algehele sfeer en beleving van een bar. De onderscheidende eigenschappen leiden tot positieve mon...
In deze nieuwe rubriek stelt dit blad elf vragen aan een grote horecaondernemer. Hoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan é&eac...
Bart Broshuis bouwde in Utrecht een biercafé om naar een wijnbar. Waar vele biercafés de rekening van de brouwerij momenteel met angst e...
De cafébranche is in beweging. En hoe. Onder leiding van tafelbaas Wouter Verkerk bespreken vier caféondernemers de stand van...
De cafébranche is in beweging. En hoe. Onder leiding van tafelbaas Wouter Verkerk bespreken vier caféondernemers de stand van de branche...
Cocktails als de pornstar martini, espresso martini en aperol spritz zijn in veel cafés niet meer weg te denken. Het bierlandschap is ook veran...
Bronckhorster Brewing Company komt met nieuws na de overname van Café Hotel Zaal Heezen. Enkele dagen terug is het bedrijf gestart met een...
Bas Neienhuijsen (57) heeft al 28 jaar ervaring als horecaondernemer in Nijmegen. Inmiddels vallen zeven horecazaken onder zijn holding ‘Alles i...
Koos Hartman (51) begon met de winkel en groothandel ‘Het Bierhuis’ in Breda. Sinds kort is Café de Cnaupe toegevoegd aan zijn port...