In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
Hard seltzer-merk Stëlz krijgt een stevige impuls dankzij een samenwerking met Heineken Nederland. De Amsterdamse bierbrouwer heeft onlangs een m...
Ondernemen in Arnhem. Het echtpaar Paul Peters (54) en Milou ter Horst (50) zijn de eigenaren van café Heeren van Aemstel, waar ze elk 80 uur p...
Ondernemen in Amersfoort. Derek van Westerlaak (25) is ruim een jaar manager van wijnbar De Bijzaeck aan de Hof, hét horecaplein van Amersfoort...
Amsterdam en Heineken slaan de handen ineen om de 750ste verjaardag van de stad mede mogelijk te maken. De Amsterdamse bierbrouwer wordt officieel hoo...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken. Alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van kle...
Ondernemen in Maastricht. Bastiaan Bronkhorst werd in april vorig jaar benoemd tot algemeen directeur van Stadsbrouwerij Maastricht, met als doel de g...
Heineken reed maandag en dinsdag het hele land door om horecaondernemers te verrassen met een opvallend eerbetoon. Speciaal voor deze gelegenheid is e...
Koninklijke De Kuyper, wereldwijd één van de meest vooraanstaande bedrijven in cocktail likeuren, maakte maandag bekend dat de huidige c...
Per 29 september dit jaar is Royal Unibrew de officiële eigenaar van Vrumona. De closing van de deal heeft plaatsgevonden en de aandelen van Vrum...
Over het algemeen is bier een eenvoudig te serveren product: een gast doet een bestelling, de barman trekt de tap open of pakt een flesje of blik uit...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken en alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van k...
Het bepalen van de juiste verkoopprijs van bier is cruciaal voor horecaondernemers. Het vereist een goede balans tussen winstgevendheid en klanttevred...
In de schaduw van glanzende tapkranen en het proosten door tevreden gasten staat een onderwerp dat diep geworteld is in de wereld van de horeca: brouw...
Ondernemen in Heerenveen. Wat begon als een platenzaak met tosti's groeide uit tot een ontdekkingsreis door Italië. Nunzio Daluiso is de ondernem...
Heineken Nederland wil zich scherper focussen op haar groei in de biermarkt en aanpalende biercategorieën. Daarom zocht de brouwerijketen een kop...
Ondernemen in Goes. Vita Anthonisse was maar 24 jaar toen zij haar eigen zaak wilde beginnen. “Ik heb altijd gezegd dat ik alleen een zaak koop...
De cafébranche is in beweging. En hoe. Onder leiding van tafelbaas Wouter Verkerk bespreken vier caféondernemers de stand van...
Ondernemen in Nijmegen. Bas Neienhuijsen (57) heeft al 28 jaar ervaring als horecaondernemer in Nijmegen. Inmiddels vallen zeven horecazaken onder zij...
De huidige inflatie zorgt voor veel frustratie bij menig horecaondernemer. Halverwege februari nog, maakte Heineken bekend het bier dit jaar nog duurd...
De kostenstijgingen van Heineken houden dit jaar aan. Dit terwijl de gasprijs in Europa daalt, “'Maar dat werkt bij ons met een jaar vertraging...
Op 30 januari maakte Social Capital bekend dat zij Brouwerij De Prael Amsterdam over hebben genomen van de huidige aandeelhouders. De Amsterdams...
Heineken heeft horecaondernemers via een brief laten weten dat het bedrijf de prijzen van bier en cider per 1 januari opnieuw gaat verhogen, met gemid...
Ondernemen in Den Haag. Sean McKane (33) groeide op in de Ierse hoofdstad Dublin. Als student begon hij een studie in Den Haag, maar het werk in de Ir...
Ondernemen in Hardenberg. Herman Potgieter (59) is met zijn 56-jarige vrouw Greta Potgieter al 21 jaar eigenaar van Grand Café & Restaurant...
Er is op dit moment een nijpend tekort aan personeel in de horeca. Er staan maar liefst 150.000 vacatures open, terwijl de horeca weer op volle toeren...
Partners uit verschillende hoeken van de horecasector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heine...
Wat in 2009 begon met het brouwen van een eerste batch Wispe Blond, is dertien jaar later uitgegroeid tot een volwaardige brouwerij en Grand Caf&eacut...
Een eigen horecabedrijf runnen, mensen in goede sfeer een avond uit bezorgen én eigen baas zijn. Wat wil je nog meer? Je wilt daarnaast ook een...
Bierbrouwer Heineken verhoogt per 1 augustus de prijs van bier voor cafés en restaurants met gemiddeld 5,8 procent. Horecaondernemers zijn m...
Vanaf juni 2022 werken we samen met LOFF Advocaten. Maandelijks zullen zij onze lezers meenemen in een reeks van juridische onderwerpen die binnen de...
Pieter Vissers wordt per 1 juni 2022 de nieuwe Horeca Directeur bij Heineken Nederland. Hij volgt hiermee Marc Josephus Jitta op die Algemeen Dir...
NabLab 0.0 is een nieuw internationaal platform voor merken en afnemers in de drankenindustrie. De initiators van het platform lanceren op 3 en 4 apri...
Sligro Food Group realiseerde over het eerste kwartaal van 2022 een omzet van € 468 miljoen, een toename van 140 miljoen euro of 42,7 procent ten...
Heineken waarschuwt voor een prijsverhoging van hun bier. Door de oorlog in Oekraïne stijgen grondstofprijzen erg snel. Het Oost-Europese land is...
Gisteren is Heineken Silver officieel gelanceerd in de ‘SilverVerse’ in Amaze Amsterdam. Deze unieke experience, waarbij de metaverse tot...
Heineken onthult vandaag zijn nieuwste brouwinnovatie: Heineken Silver, een extra verfrissend bier met een subtiele afdronk. Gebrouwen met d...
De relatie tussen de Nederlandse consument en alcoholvrij bier begon niet geheel op de juiste voet. Toen de firma Heineken in 1988 het alcohol vrije b...
Vanwege de stijgende grondstof- en transportprijzen voelt Heineken zich genoodzaakt de bierprijzen te verhogen. Dat heeft Heineken woensdag laten wete...
Met de bekendmaking van de heropening van de horeca zijn de elektrische biertankwagens de cafés en restaurants weer gaan bevoorraden. Sinds...