Met trots maakt Sione Götte bekend dat zij de exploitatie van de gerenommeerde wijn- en espressobar Dolce Far Niente in Den Bosch heeft overgenom...
Op 27 en 28 oktober is drankenbeurs The Art of Drinks terug voor zijn vierde editie. En die is groter dan ooit. Op hun nieuwe locatie In de Kromhoutha...
Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de elfde editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit. Robert Melaard, managing direct...
Als je ergens tot over je oren in zit, trekt dat alleen maar aan. Je hoeft het niet op te zoeken, het komt soms gewoon op je pad. Zo houd ik van gesch...
Merchandise branding. Een marketingtool die bands en filmproducenten al jaar en dag omarmen. Maar succesvolle merchandise is niet alleen weggelegd voo...
Een brandguide, jouw merk op papier, is de belangrijkste basis voor een solide onderneming. Je logo, merkkleuren, tone of voice en uitgeschreven conce...
De Wijnkeuring van de Lage Landen 2024 heeft een recordaantal medailles opgeleverd voor wijngaardeniers uit Nederland en België. Tijdens het eers...
Ondernemen in Het Groene Hart. Bij aankomst straalt het terras van Café Victoria in de zon, klaar voor de avonddrukte tijdens de jaarlijkse Woe...
LuminAir, de bekende rooftop cocktailbar op de elfde verdieping van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, tilt de LuminAir-ervaring naar ee...
The Wine and Food Association (WFA) en Gastvrij Rotterdam kondigen met trots een langdurige samenwerking aan. Tijdens Gastvrij Rotterdam zal WFA in he...
De Utrechtse Horeca Groep van oud-voetballers Frank Rijkaard en Marco van Basten, acteur Barry Atsma en horecaondernemers Edwin Oosterlaar en Perry Ov...
Nee, geen handen als schroevendraaiers maar toch de klus zelf willen doen. Want kom op, zo ingewikkeld is een douchekraan vervangen toch niet?! Eerst...
Het eerste Wijnfestival van de Lage Landen komt eraan is aangekondigd. Zondag 1 september laten dertig Nederlandse en Belgische wijnmakers hun beste w...
Een gin geïnspireerd op één van de beroemdste Franse wijnstreken: het is iets wat nog niet eerder voorbij is gekomen. De recent gel...
Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland, kondigt een langdurige samenwerking aan met Wine Professional, de belangrijkste wijnbeurs van de Bene...
De HopHout van Firma Bruis heeft bij de wedstrijd om de World Alcohol-Free Awards in Londen een gouden medaille en de prestigieuze trofee voor ‘...
Het voorjaar heeft ons dit jaar niet bepaald verwend. De regen valt met bakken uit de hemel en het lijkt alsof het seizoen maar niet op gang wil komen...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft...
Arca Bar wordt nieuw leven ingeblazen met een geheel vernieuwd barconcept. De nieuwe signature cocktails en het food menu zijn vanaf donderdag 6 juni...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Op 26 mei was het zo ver: de finale van het NK Blindproeven, het Concours Le Vin en Direct 2024 bij Landgoed Dijnselburg in Zeist. Voor de zesde keer...
Op woensdag 10 april 2024 vond in Rotterdam voor de tiende keer de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats, de jubileumeditie. Zo’n 150 van de...
Het NK Blindproeven gaat van start op zondagmiddag 26 mei. Voor de zesde keer vindt de jaarlijkse titanenstrijd plaats tussen de beste wijnproevers ui...
Ondernemen in Arnhem. Het echtpaar Paul Peters (54) en Milou ter Horst (50) zijn de eigenaren van café Heeren van Aemstel, waar ze elk 80 uur p...
Terwijl bierflesjes hergebruiken de normaalste zaak van de wereld is, lijkt het opnieuw gebruiken van wijnflessen nog ver weg. Daar komt nu veranderin...
In restaurants wordt volgens Kameraod Brouwers steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat spec...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Union House opent april 2025 haar deuren in het voormalig Tivoli-complex aan de Oudegracht in Utrecht. Een bruisende ontmoetingsplek waar gasten samen...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Na veertien maanden voorbereiding brengt een Amsterdamse groep sommeliers, muzikanten en creatieven vol trots hun eerste creatie op de markt. Een dran...
Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een 'bijdehand jong zusje' bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar waar...
Ondernemen in Tilburg. In deze stad transformeerde Bob Caarels (44) een oude treinwagon in een café. Door speciale evenementen te organiseren b...
In de horeca, een bruisende en veeleisende sector, is het creëren van een veilige werkcultuur belangrijk voor het welzijn van het team en het suc...
Barstro Prins & Aap opent in het bekende boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Prins & Aap is een combinatie van een creatieve bar...
Ondernemen in Amersfoort. Derek van Westerlaak (25) is ruim een jaar manager van wijnbar De Bijzaeck aan de Hof, hét horecaplein van Amersfoort...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken. Alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van kle...
Een nieuwe culinaire hotspot staat op het punt de deuren te openen aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud-West. Met een unieke samenwerking tussen e...
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
Op de frisse, maar zonnige ochtend van 29 januari 2024 om klokslag 11:00 ging het startschot voor de langverwachte nieuwe Horeca Vakbeurs...