Je hebt gezocht op: kerst

6 redenen om mee te doen aan het NK Lekkerste Broodje 2025
20 november 2024Nieuws

6 redenen om mee te doen aan het NK Lekkerste Broodje 2025

Ondernemers die trots zijn op hun lunchroom en de kans willen grijpen meer gasten aan te trekken, kunnen in 2025 deelnemen aan een uniek evenement: de...

Koreman's Pinocello keert terug na groot succes van vorig jaar
18 november 2024Nieuws

Koreman's Pinocello keert terug na groot succes van vorig jaar

Koreman's, de grootste ambachtelijke cello-producent van Nederland, brengt dit jaar opnieuw de exclusieve Pinocello. Na het grote succes van vorig jaa...

Sione Götte neemt exploitatie van Wijnbar Dolce Far Niente in Den Bosch over
5 november 2024Nieuws

Sione Götte neemt exploitatie van Wijnbar Dolce Far Niente in Den Bosch over

Met trots maakt Sione Götte bekend dat zij de exploitatie van de gerenommeerde wijn- en espressobar Dolce Far Niente in Den Bosch heeft overgenom...

Vers van de pers: download nu de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2025 voor jouw café
29 oktober 2024Nieuws

Vers van de pers: download nu de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2025 voor jouw café

2025 staat voor de deur! Hét perfecte moment om 2024 feestelijk af te sluiten en vooruit te kijken. Om de omzetmogelijkheden voor komend jaar o...

Jopen brouwt voor derde jaar op rij het lekkerste Bokbier van Nederland
17 oktober 2024Nieuws

Jopen brouwt voor derde jaar op rij het lekkerste Bokbier van Nederland

Jopen Bier heeft voor het derde jaar op rij de prijs voor het lekkerste Bokbier van Nederland in ontvangst mogen nemen. Op zaterdag 12 oktober 2024 is...

Gronings News Cafe serveert Beste Nacho’s van Nederland
11 oktober 2024Nieuws

Gronings News Cafe serveert Beste Nacho’s van Nederland

Nacho’s zijn niet meer weg te denken van de menukaarten van Nederlandse horecazaken, want gasten zijn dol op het smaakvolle deelgerecht. Om te o...

Kerst in zicht: Gastropub Dutch Dukes trapt af met eerste kerstborrel 2024
10 oktober 2024Nieuws

Kerst in zicht: Gastropub Dutch Dukes trapt af met eerste kerstborrel 2024

De bladeren vallen nog van de bomen en pompoenen staan op de stoep, maar bij Dutch Dukes hangt de geur van dennen en kerstkransjes al in de lucht. Op...

Samen sta je sterker
26 september 2024Nieuws

Samen sta je sterker

McDonald’s en Travis Scott of, iets dichterbij, Poké Perfect en Ron Blaauw: het zijn voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die niet...

Janneke Bavelaar: Deze week gaan we echt Limoncello maken
23 september 2024Nieuws

Janneke Bavelaar: Deze week gaan we echt Limoncello maken

De vakantie is al lang en breed voorbij en het ritme van alledag heeft weer de overhand genomen. Tuurlijk namen we ons voor dat we de heerlijke &lsquo...

Maak een ‘signature’ brood voor jouw café
13 juni 2024Nieuws

Maak een ‘signature’ brood voor jouw café

Als horecaondernemer kun je je gasten verrassen met brood. Door gevulde broden, artistieke decoraties en ongebruikelijke smaakcombinaties te gebruiken...

Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”
6 juni 2024Nieuws

Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Playground IPA van vandeStreek vanaf nu beschikbaar op fust; Maximus lanceert hazy NEIPA
31 mei 2024Nieuws

Playground IPA van vandeStreek vanaf nu beschikbaar op fust; Maximus lanceert hazy NEIPA

De Utrechtse brouwerijen vandeStreek en Maximus hebben allebei nieuws te delen. vandeStreek kondigt aan dat hun populaire Playground Non Alcoholic IPA...

Rabobank onderzoekt: wat leveren feestdagen horecaondernemers op?
22 mei 2024Nieuws

Rabobank onderzoekt: wat leveren feestdagen horecaondernemers op?

De lente is het seizoen met de meeste officiële feestdagen in Nederland. Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinkster...

dB's crowdfunding campagne overstijgt verwachtingen
30 april 2024Nieuws

dB's crowdfunding campagne overstijgt verwachtingen

Het geliefde oefenruimtecomplex en muziekpodium dB’s heeft binnen twee dagen haar streefbedrag van 250.000 euro opgehaald via een crowdfunding o...

Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?
21 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?

De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...

Brouwerij Jopen lanceert crowdfunding
4 maart 2024Nieuws

Brouwerij Jopen lanceert crowdfunding

De Haarlemse craft bier brouwerij Jopen maakt dit jaar een nieuwe stap, met de lancering van een crowdfunding. Bierliefhebbers en geïnteresseerde...

Sjoerd Beekes: “De gunfactor houdt mijn zaak draaiende”
30 januari 2024Nieuws

Sjoerd Beekes: “De gunfactor houdt mijn zaak draaiende”

Ondernemen in Zaandam. Sjoerd Beekes (51) verwezenlijkte in mei 2019 een langgekoesterde droom door zijn eigen café te openen. Al snel bleek de...

Ter Marsch & Co pakt wéér goud tijdens NK Lekkerste Burger
9 januari 2024Nieuws

Ter Marsch & Co pakt wéér goud tijdens NK Lekkerste Burger

Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast...

Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger
9 januari 2024Nieuws

Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger

Audrey Biermans van Vitam heeft een bijzondere prestatie geleverd tijdens het NK Lekkerste Vegan Burger op de Horecava: waar ze vorig jaar tweede werd...

Extra omzetmomenten voor cafés in maart 2024
5 januari 2024Nieuws

Extra omzetmomenten voor cafés in maart 2024

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft alle...

December 2023: Productinnovatie voor jouw café
28 december 2023Nieuws

December 2023: Productinnovatie voor jouw café

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Column Richard Moerkerk: Charles Dickens aan het bier
21 december 2023Nieuws

Column Richard Moerkerk: Charles Dickens aan het bier

Dit kerstverhaal gaat over twee brouwers. Die twee brouwers komen uit dezelfde familie, het zijn namelijk broer en zus. De zus is de oudste van het st...

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week
15 december 2023Nieuws

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...

Themamaand Rendement: Verhoog het rendement van thuisbezorgen
14 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: Verhoog het rendement van thuisbezorgen

Horecaondernemers ervaren de marges die zij moeten afstaan aan de bezorgplatforms als een uitdaging. Daarom zocht de redactie van deze vaksite uit hoe...

Themamaand Rendement: Hoe verhoog ik het rendement van mijn café in de winter?
5 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: Hoe verhoog ik het rendement van mijn café in de winter?

Met lagere temperaturen en de vroeg invallende duisternis brengt de winter voor horecaondernemers meer uitdagingen met zich mee dan warme zomeravonden...

Extra omzetmomenten voor cafés in februari 2024
5 december 2023Nieuws

Extra omzetmomenten voor cafés in februari 2024

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant h...

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024
4 december 2023Nieuws

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024

Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw café
1 december 2023Nieuws

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw café

2024 is aanstaande. We kunnen 2023 feestelijk afsluiten. Corona ligt ver achter ons, toch zijn de naweeën van de pandemie nog sterk voelbaar in d...

Karaokebar Duke of Tokyo opent op 16 december in Rotterdam
22 november 2023Nieuws

Karaokebar Duke of Tokyo opent op 16 december in Rotterdam

Op 16 december opent de derde locatie van karaokebar Duke of Tokyo aan het Hofplein in Rotterdam. Na het succes van de eerder geopende locaties in Ams...

Laat geen omzet liggen tijdens de feestdagen
17 november 2023Nieuws

Laat geen omzet liggen tijdens de feestdagen

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst: bij de meeste ondernemers staan ze omcirkeld in de kalender. De laatste maanden van het jaar zijn een...

Jopen Bokbier twee jaar op rij Lekkerste Bockbier van Nederland
20 oktober 2023Nieuws

Jopen Bokbier twee jaar op rij Lekkerste Bockbier van Nederland

Het Bokbier van craft bier brouwerij Jopen uit Haarlem is voor het tweede jaar op rij verkozen tot het Lekkerste Bockbier van Nederland. Bij de verkie...

Inschrijving NK de Lekkerste 2024 geopend
19 oktober 2023Nieuws

Inschrijving NK de Lekkerste 2024 geopend

De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...

De extra omzetmomenten voor jouw café in december 2023
29 september 2023Nieuws

De extra omzetmomenten voor jouw café in december 2023

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van De Caf&ea...

Themamaand Bier: Welke kant gaat de Nederlandse biermarkt op?
5 september 2023Nieuws

Themamaand Bier: Welke kant gaat de Nederlandse biermarkt op?

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de bierprijzen in de horeca het afgelopen jaar flink zijn gestegen. Deze hogere prijzen hebben vooralsnog echte...

Starten en groeien in de horeca: Geheimen van succesvolle horecaconcepten onthuld door ondernemers
29 juni 2023Nieuws

Starten en groeien in de horeca: Geheimen van succesvolle horecaconcepten onthuld door ondernemers

In dit artikel vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer hoe hun concepten tot stand zijn gekomen. Het bepalen van een horecacon...

[Interview] Starten en groeien in de horeca: Startende ondernemers openen nieuw mono-concept ‘Krozant’
22 juni 2023Nieuws

[Interview] Starten en groeien in de horeca: Startende ondernemers openen nieuw mono-concept ‘Krozant’

Nadia Stam (27, links op de foto) en Yvette Jansen (30, rechts op de foto) openden dit weekend de deuren van Krozant in het Groot Handelsgebouw (GHG)...

Column Misja Vorstermans: Heb je nog wel een cocktail bartender nodig?
4 mei 2023Nieuws

Column Misja Vorstermans: Heb je nog wel een cocktail bartender nodig?

Met de intrede van cocktailrobots, biertaprobots, doseer-machines, cocktailtaps, canned cocktails, bottled cocktails, vraag je je het wel af. Ik begri...

Wegens succes terug bij Beekse Bergen: Brew@theZoo
9 maart 2023Nieuws

Wegens succes terug bij Beekse Bergen: Brew@theZoo

Brew@theZoo keert terug naar Safaripark Beekse Bergen met een dubbel zo groot aanbod. Bezoekers kunnen 23 en 24 juni het hart ophalen aan ru...

De extra omzetmomenten voor jouw café in maart 2023
1 maart 2023Nieuws

De extra omzetmomenten voor jouw café in maart 2023

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van De Caf&ea...

NK De Lekkerste neemt in stijl afscheid van Johan van der Weerd
26 januari 2023Nieuws

NK De Lekkerste neemt in stijl afscheid van Johan van der Weerd

Eén van de hoogtepunten van het NK De Lekkerste 2023 op de Horecava was de onthulling van het Johan van der Weerdplein voor het wedstrijdpodium...