Je hebt gezocht op: Oss
Nederlanders willen terras zonder gedoe: 48% ergert zich aan lang wachten op rekening
Nu de zon zich weer vaker laat zien, maken horecaondernemers zich op voor een druk terrasseizoen. Nederlanders kunnen niet wachten om buiten te geniet...
Bieraanbod tijdens vierde editie 'Brew@theZoo' in Beekse Bergen groter dan ooit
Het speciaalbierevenement Brew@theZoo keert op 27 en 28 juni terug naar Safaripark Beekse Bergen voor de vierde editie. Dit jaar is het aanbod groter...

High Tea: van middagdip naar omzetpiek
De high tea heeft zich de afgelopen jaren stevig genesteld in het aanbod van horecazaken. Wat ooit begon als een traditioneel Engels gebruik, is nu ee...

Iced vs. warm: welke koffie en thee passen bij jouw horecazaak?
Koffie en thee zijn onmisbare dranken in de horeca. Maar kiest de gast voor de klassieke warmte van een vers gezette kop, of voor de verfrissende sens...

Sjoerd Mampaeij: “Als een vestiging stevig staat, zit het in mijn bloed om door te groeien”
Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een plein in hun bezit. Wat is hun aanpa...

Brouwerij De Brabandere lanceert eerste volledig alcoholvrije speciaalbier: Kwaremont 0.0%
Brouwerij De Brabandere schrijft geschiedenis als eerste Belgische familiebrouwerij die een volledig alcoholvrij blond speciaalbier lanceert. Kwaremon...

Samen sta je sterker
McDonald’s en Travis Scott of, iets dichterbij, Poké Perfect en Ron Blaauw: het zijn voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die niet...

Schiedamse ondernemers willen Rijksmonumentale jeneverstokerij omtoveren tot boutiquehotel
In het Distillers District komt een nieuw boutiquehotel dankzij investeerders in de crowdfunding van Dennis Boer en Marjon Veldman. De twee ondernemer...

HorecaEvenTT: Grand Prix en Roelof van der Laan Trofee van uitzonderlijk hoog niveau
De tweede dag van HorecaEvenTT in Leeuwarden stond volledig in het teken van culinaire excellentie en gastvrijheid. De prestigieuze Grand Prix&nb...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items”
Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is hun...

Ontdek de nieuwste noviteiten van HorecaEvenTT 2025!
Van 10 tot en met 12 februari 2025 vindt de 17e editie van HorecaEvenTT plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden...

SVH en HM Academy maken zich samen sterk voor de horecaondernemer
De Horeca Management Academy (HM Academy) en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) bundelen hun krachten om horecaondernemers te ondersteunen in hun o...
Logistieke kosten ongemerkt fikse uitdaging voor horecaondernemers
Horecaondernemers kunnen het zich niet langer permitteren logistieke kosten te negeren. De kosten voor logistiek nemen de komende jaren naar verwachti...
ABN Amro voorspelt: aantal horecafaillissementen piekt in 2025
Waar de Nederlandse horeca goed leek te herstellen na de pandemie, stapelen de problemen zich opnieuw op. ABN Amro voorspelt dat het aantal faillissem...

Van AI tot Generatie Z: Horecava 2025 biedt oplossingen voor uitdagingen in de horeca
Stijgende kosten van energie, inkoop, personeel en huisvesting; ongunstige economische voorspellingen voor de sector en strenge wetgeving rond flexibe...

Koffieprijzen dreigen te stijgen door wetswijziging EU
Horecaondernemers moeten zich voorbereiden op aanhoudende prijsstijgingen voor koffie. De oorzaak ligt in een combinatie van klimaatproblemen, logisti...

CBS: Omzet horeca + 4,9 procent, maar sentiment is negatief
De omzet van de horeca groeide in het derde kwartaal van 2024 met 4,9 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2023, meldt het CBS. De omzet...

Koreman's Pinocello keert terug na groot succes van vorig jaar
Koreman's, de grootste ambachtelijke cello-producent van Nederland, brengt dit jaar opnieuw de exclusieve Pinocello. Na het grote succes van vorig jaa...

Samenwerking Sligro en FLINK: betaalbare en duurzame energie voor horecaondernemers
Groothandel Sligro Food Group en FLINK Nederland, een onafhankelijk full-service energiepartner voor de zakelijke markt, kondigen vandaag hun samenwer...

Koffieprijzen, horecaondernemers krijgen forse kostenstijgingen voor de kiezen
Horecaondernemers moeten zich voorbereiden op aanhoudende prijsstijgingen voor koffie. De oorzaak ligt in een combinatie van klimaatproblemen, logisti...

La Trappe, Tynt Meadow en Zundert presenteren meesterwerk
Met trots presenteren de trappistenbrouwerijen La Trappe, Tynt Meadow en Zundert een uitzonderlijk nieuw bier: Three Rules of Authentic Trappist. In h...

Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Primeur: eerste geslaagden SVH Duurzame horeca
Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) delen een primeur tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De allereerste...

Janneke Bavelaar: Deze week gaan we echt Limoncello maken
De vakantie is al lang en breed voorbij en het ritme van alledag heeft weer de overhand genomen. Tuurlijk namen we ons voor dat we de heerlijke &lsquo...

BBB Maastricht 2024: dé beurs voor de horecaprofessionals uit Nederland en België!
Op zoek naar More Horeca Success? Bezoek op 7, 8 & 9 oktober BBB Maastricht en laat je door meer dan 350 standhouders inspireren of kom netwe...

Erik Thuis: “Honderd procent perfectie haal je nooit”
Ondernemen in Het Groene Hart. Bij aankomst straalt het terras van Café Victoria in de zon, klaar voor de avonddrukte tijdens de jaarlijkse Woe...

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"
De Horecava Awards keren in 2025 terug met een fris en vernieuwd format! Vanaf nu maken deelnemers kans op de Horecava Innovation Award, Horecava Sust...

Utrecht lanceert nieuwe editie stadsbier Pint Maarten
Het exclusieve stadsbier Pint Maarten is terug! Op zaterdag 7 september wordt de nieuwe editie feestelijk gelanceerd tijdens de opening van het UITfee...

Euroseat geïntegreerd in de Satelliet Groep als onderdeel duurzame groei
De Satelliet Groep zet in op duurzame, internationale groei en geeft met de integratie van Euroseat een vervolg aan de bestaande strategische samenwer...

Horecapersoneel in loondienst jaloers op zzp-collega
Drie op de vijf horecamedewerkers zijn wel eens jaloers op zzp’ers. Dit blijkt uit onderzoek van Quinyx, aanbieder van AI-gedreven softwareoplos...

EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap
EcoTapwater, een innovatieve benadering van waterconsumptie, heeft zijn weg inmiddels al vele jaren gevonden naar de horeca en zakelijke dienstverleni...

L’OUI lanceert Petit Pro cocktailmachine
De cocktailwereld staat aan de vooravond van een revolutie met de lancering van de L’OUI Petit Pro, een innovatieve cocktailmachine die horeca e...

“Ik ben puur voor zitcomfort gegaan”
Bezoekers van de markt in Middelburg hebben een ruime keuze aan terrassen en grand cafés waar ze kunnen neerstrijken voor een drankje en een ha...

Janneke Bavelaar: echte horecatijgers laten zich niet zomaar uit het veld slaan
Het voorjaar heeft ons dit jaar niet bepaald verwend. De regen valt met bakken uit de hemel en het lijkt alsof het seizoen maar niet op gang wil komen...

Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten
Meer dan vier op de tien horecamedewerkers (44 procent) ervaren regelmatig een negatieve sfeer op hun werkplek door klagende gasten. Volgens het perso...

De Koninklijke Kuyper introduceert personeelsbesparende oplossing
Koninklijke De Kuyper introduceert De Kuyper Draught Cocktails voor de horeca in de smaken Pornstar Martini cocktail en Espresso Martini cocktail. Dez...

Arca Bar introduceert nieuw concept met een unieke signature cocktails en bar bites
Arca Bar wordt nieuw leven ingeblazen met een geheel vernieuwd barconcept. De nieuwe signature cocktails en het food menu zijn vanaf donderdag 6 juni...

Nederlandse distilleerderij wint goud bij International Wine & Spirits Competition
Elements Distillery uit Maarssen is voor de tweede keer winnaar van de Golden Quality Award bij de prestigieuze International Wine & Spirit Compet...

Mag je als caféondernemer zomaar het EK voetbal uitzenden?
Zondag 16 juni trapt het Nederlands elftal af in Duitsland. Drie jaar geleden moesten we de EK-wedstrijden nog thuis kijken vanwege de pandemie, nu ka...