Je hebt gezocht op: kassasysteem

Themamaand Rendement: Hoe verhoog ik mijn rendement met menu engineering?
Een van de eerste zaken die gasten te zien krijgen wanneer zij een horecagelegenheid binnengaan is de menukaart. Het menu is daarmee een prominent vis...
“Ik ben nooit te beroerd om een fles van 1000 euro te openen”
Ondernemen in Rotterdam. Raimond La Brujeere (61) runde een gin-tonicbar in Spanje, moest terug naar Nederland vanwege de financiële crisis en ze...

Aards Eetbar en Wijnwinkel: “Een transparante personeelsplanner geeft ons de juiste uitstraling”
Aards Eetbar en Wijnwinkel in het Brabantse Berkel-Enschot is een combinatie van een dorpse eetbar en een winkel met circa 350 verschillende wijnen. G...

Welke kassahardware heb je nodig voor je café?
Cafés zijn geliefde ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen voor een heerlijke kop koffie, een goed gesprek, of om te werken in een gezellig...

Haal maximaal rendement uit jouw horecazaak
Als startende horecaondernemer wil jij graag direct zoveel mogelijk rendement uit je horecazaak halen. En ook als je al een paar jaar een horecazaak b...

Digitalisering in de horeca: wat kan het voor jouw zaak betekenen?
De customer journey in de horeca veranderde helemaal. De QR-code maakte een comeback, reviews zijn de standaard en reserveren gebeurt digitaal. Hoe op...

Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor cafés
Als horecaondernemer kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, met ieder zijn voor- en nadelen. Je wilt het uiteraard de gast en jezelf zo...

Themamaand Betalen: Wat voor kassasystemen zijn er voor cafés?
Kassasystemen voor de horeca bieden tegenwoordig veel meer dan alleen het bijhouden van bestellingen. Softwaretoepassingen kunnen het de uitbater en h...

Themamaand Financiën: Welke betaalopties zijn er voor jouw café? En wat kost het?
Als servicegerichte horecaondernemer wil je het jouw gast zo makkelijk mogelijk maken om af te rekenen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, me...

Themamaand Financiën: Boekhoudsoftware. Wat kies je voor jouw café?
Als horecaondernemer is de boekhouding een tijdrovende klus. Handmatig bonnen overtikken en omzet bijhouden is niet meer nodig. Al die tijd heb je teg...
Medewerker 't Paultje neemt proeflokaal van overleden eigenaar over
Ondernemen in Den Bosch. Bart Brugman (34) was tien jaar werkzaam bij Proeflokaal ’t Paultje in Den Bosch, toen hij plotseling begin april het n...

Café-uitbater Mike van Brakel voorziet jongeren van 'nachtopvoeding'
Terwijl na de coronaperiode veel cafés van achttien-plus naar 21-plus overstapten, zag café-uitbater Mike van Brakel (31) juist een gat...

Bestellen met QR-code: de voor- en nadelen
Niet meer hoeven wachten voordat iemand de bestelling komt opnemen, maar zelf via een QR-code en een app de bestelling plaatsen. Sinds de coronapandem...

Loyaliteitsprogramma's in het café. Wat loont?
Loyaliteitsprogramma’s lonen. Een frequente bezoeker wordt gast en een frequente gast wordt ambassadeur. In dit artikel zetten we succesvolle lo...

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort
44 procent van de Nederlandse horeca werkt met minder personeel dan ze eigenlijk nodig hebben. Dit komt naar voren in een wereldwijd onderzoek van&nbs...

Onderzoek: consumptie horecabezoeker veranderd na eerste lockdown
Horeca in Nederland heeft na de eerste lockdown de weg omhoog vrij snel weten te vinden. Halverwege juli is het omzetniveau zelfs even gestegen tot he...

7 redenen waarom uw administratie digitaal moet
Digitaliseren is de afgelopen jaren een enorme trend. Alles moet tegenwoordig online en in de cloud. Daarnaast streven veel bedrijven naar een clean d...

Zes non-food convenience voordelen voor het café
Convenience in de horeca is meer dan gefileerde vis, gepelde tomaten en geschilde aardappelen. Denk bij convenience ook aan softwaresystemen die de dy...

’t Vliegend paard kiest weer voor de kassa’s van Van Hessen
't Vliegend Paard is gevestigd in het dorpscentrum van Nieuwkoop, in een prachtig pand uit 1612. Het interieur is knus en wanneer je binnen komt v...

Belastingtips voor startende horecaondernemers
Het is zomervakantie. Dat betekent drukke tijden voor veel horecaondernemers. Voor een deel van hen is dit het eerste zomerseizoen. Ook voor startende...

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca
Na een jarenlange promotie van pinnen en contactloos betalen, hoor je de laatste tijd steeds vaker de roep om contant betalen. De Nederlandsche Bank l...

Deliverect winnaar Horecava Innovation Award 2019
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2019 is Deliverect van de gelijknamige firma uit Gent. Deze slimme tool, gekoppeld aan het eigen kass...

Startende horecaondernemers onbekend met aftrekposten
Veel startende ondernemers zijn niet op de hoogte van de aftrekposten waarvan zij gebruik kunnen maken. Zo weet 1 op de 3 startende ondernemers niet w...

Alles over de opbouw van loonkosten
De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag o...

Column: ontregelen regels je café?
Als je een restaurant hebt, kom je regelmatig met regels, wetten en voorschriften in aanraking. Ze zijn ontstaan met een bepaald doel voor ogen en zij...

Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca
Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de Belastingdienst, ook voor de...

Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem
De kok kan eindelijk weer eens op vakantie. Niet omdat hij de keuken sluit, maar vanwege de vlekkeloze keukenoperatie, mogelijk gemaakt door een syste...

Belastingdienst helpt startende ondernemers in de horeca
Het aantal nieuwe horecagelegenheden is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Om ondernemers met een bedrijf jonger dan drie jaar te helpen, voert de...

Slim Inkopen: Kassadata wijzen de weg
Goed inkopen is een kwestie van de juiste gegevens paraat hebben én van fingerspitzengefühl. Een geautomatiseerd systeem kan helpen, maar...

Kosten besparen met een goede boekhouding
Boekhouden, dat doe je toch voor de fiscus? Dat is wat vooral beginnende ondernemers denken. Maar ervaring leert dat een goede registratie goud waard...

Slim! Boekhouden: Het grootboek als gids voor de ondernemer
Boekhouden moet van de fiscus, maar levert ook verrassend veel cruciale informatie op voor de ondernemer. Het loont de moeite om tijd en aandacht te i...
Uitbuiting en misstanden in de horeca aangekaart
Vanavond wordt er in het programma Brandpunt (NPO2, 20.25 uur) aandacht besteed aan uitbuiting en andere misstanden in de horeca. 30 euro voor tien uu...

Advertorial: tablet of smartphone als ideale kassa
Waarom kiezen voor een duur kassasysteem als het veel makkelijker en goedkoper kan? Cashr rekent af met oude kassas en biedt een compleet betaalbaa...

Ideaal kassasysteem voor de horeca
De horeca is gebaat bij goede restaurantsoftware die stabiel draait. De traditionele systemen hebben onderhoud nodig om up-to-date te blijven, maar...

Nieuwe manier van betalen in de horeca
De start-up "Tabster":https://www.tabster.nl/ introduceert een geheel nieuwe manier van betalen in de horeca. Klanten hoeven geen portemonnee meer op...

Heeft betalen met de smartphone de toekomst?
De smartphone is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cafés. Kroegen presenteren zich meer en meer op social media en ook in de cafés zelf wo...

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers
Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde franc...

50 euro cadeau van Cashr
Cashr is dé kassa voor iPad, iPhone & Android. Cashr biedt met deze technologie een complete en gebruiksvriendelijke kassa voor horeca. Cashr werkt o...

Gratis tips van Cashr - De ideale kassa
Uitbaters van cafés en restaurants weten precies hoe zij gasten een fijne middag of avond moeten bezorgen. Vaak is het voeren van een administratie e...

Geregistreerde kassa voorkomt fraude
Zeer binnenkort wordt de eerste geregistreerde kassa geïnstalleerd in Hotel Jan Brito te Brugge. Winner Hotel Software is het eerste Belgische bedrij...