Op 27 en 28 oktober is drankenbeurs The Art of Drinks terug voor zijn vierde editie. En die is groter dan ooit. Op hun nieuwe locatie In de Kromhoutha...
Brouwerij De Brabandere lanceert een nieuw bier, Petrus Infinitum, ter gelegenheid van de 130ste verjaardag van de brouwerij. Petrus Infinitum is een...
Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve theoriero...
Ondernemen in Breda. Koos Hartman (51) begon met de winkel en groothandel ‘Het Bierhuis’ in Breda. Sinds kort is Café de Cnaupe toe...
Nu gezamenlijke proeverijen eindelijk weer mogen, krijgen liefhebbers van gedestilleerd er deze week een keuze bij met de introductie van de eerste Ut...
Grappa is een Italiaanse gedistilleerde drank, vervaardigd uit de restanten van de druiven na de wijnbereiding. De schillen en de pitten van de druive...
Een hang naar nostalgie bracht hem op het idee om een eeuwenoud jeneverrecept nieuw leven in te blazen. Gevonden in de kelders van het gemeentelijk ar...
Het populaire whisky- en spiritsfestival, The Spirit of Maastricht, gaat een nauwe samenwerking aan met horecavakbeurs BBB Maastricht welke jaarlijks...
Huiselijkheid, sterke drank, spellen en muziek. Dat zijn de vier pijlers waar de Deventer huiskamerkroeg Glas in Lood op rust. Anderhalf jaa...
Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart...
Er zijn weinig drankjes waarmee je zo goed kunt inspelen op seizoenen als spirits en cocktails. Gemberlikeur, cranberry, kaneel: geen bestanddeel is t...
Het noodweer dat deze dagen over Frankrijk trok, heeft met name door de hevige hagelbuien flinke schade toegebracht aan wijngaarden. Vooral in de str...
Restaurant Luitenant Cornelis opent begin maart 2016 aan de Voetboogstraat 15 in Amsterdam. Lt. Cornelis is gevestigd in een sfeervol en historisch p...
Vergeet de traditionele tomatensoep met balletjes en serveer je gasten eens wat anders! Deze paprikasoep met vleesballetjes op een spies vormt een lek...
In het najaar breekt in de restaurants traditioneel de wildperiode aan. Waarom zouden lunchrooms daaraan niet meedoen? Maar dan natuurlijk wel op een...
Vergeet de traditionele tomatensoep met balletjes en serveer je gasten eens wat anders! Deze paprikasoep met vleesballetjes op een spies vormt een le...
Restaurant Gigi's in Londen heeft de duurste cocktail ter wereld gecreëerd. De cocktail, vernoemd naar de naam van het restaurant, kost ruim 11.500 e...
Familiebedrijf Herman Jansen is door de organisatie van de World Spirits Award uitgeroepen tot 'Distillery of the year 2012. Herman Jansen is sinds 1...
Bredanaar Bay van der Bunt verkoopt zijn grote, unieke verzameling sterke dranken voor een bedrag van zes miljoen euro. De historische collectie bevat...
Een fles cognac uit 1788 heeft vorige maand op een veiling in Parijs 25.000 euro opgeleverd. De fles was onderdeel van een veiling van achttienduizend...