De Belg Robbe Dupon uit Brugge, België, is 9 mei wereldkampioen geworden in de Tio Pepe Challenge. Deelnemers van deze wedstrijd streden in de ba...
In dit artikel licht deze website de wereld van bier toe, in alfabetische volgorde. Van een simpel fluitje tot het verschil tussen geuze en gose, je l...
Land Rover Classic en de Kilchoman Distillery, een distilleerderij op het Schotse eiland Islay, slaan de handen ineen voor de lancering van de Classic...
Wanneer Sherry ter sprake komt bij whiskyliefhebbers is de eerste associatie vaak te zoet, te droog, te zacht. Ofwel: geen fan. Deze mening wordt echt...
Tien jaar na het winnen van de hoge onderscheiding World Class Distillery, heeft de Schiedamse distilleerderij Herman Jansen weer een topprijs te pakk...
Sherry Wijnen viert van 8 tot en met 14 november voor de achtste keer op rij de Internationale Sherry Week. Gedurende deze week zijn er over de hele w...
Traditioneel gezien laat vis zich het best begeleiden door witte wijn. De tijden zijn echter veranderd. Chefs en sommeliers denken buiten de gebaande...
Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op...
Een droom die uitkomt. John Bergman zet de familietraditie voort en begint in 1999 zijn eigen café in de binnenstad van Gorinchem, Café...
Deze herfst lanceert Pulitzer’s Bar een nieuwe cocktailreeks geïnspireerd op het legendarische leven van Pulitzerprijsw...
Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart...
Whisky. Klassiek, maar ook populair in cocktails en in natuurlijk de Irish coffee. Als horecaprofessional kun je nooit genoeg kennis hebben. Daarom...
Ingrediënten: 1 witte ui 1 gele ui 2 lente-uitjes 1 eiwit 2 1/2 dl ijswater 125 g bloem zout peper olie voor frituren 2 eetlepe...
Ingrediënten 250 gram oesterzwammen 2 eieren 2 eetlepels medium dry sherry 1/2 theelepel sambal oelek 4 eetlepels sesamzaad 1 eetlepel Ja...
Ingrediënten (2 personen) 5 dl water 2 flinke gele uien 10 sprietjes bieslook 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels amande...
Ingrediënten (2 personen) 3 ongeschilde vastkokende aardappels 1 eetlepel sojasaus 2 eetlepels sherry 1 eetlepel sesamolie 1 b...
Ingrediënten (4 personen) 4 tomaten 1 komkommer 2 bosuitjes 1 eetlepel (sherry)azijn 3 eetlepels olijfolie versgemalen peper 1 blikje li...
'Beste sommelier van Nederland' Ruben Kwakman werkt als hoofdsommelier bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Wij spreken hem over de tren...
Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar gasten terecht kunn...
Het einde van het jaar nadert. De tijd van lijstjes en trends is aangebroken. De redactie zet voor u de top-10 van dranktrends op een rij. Geen zwever...
In het weekend van 16, 17 en 18 november zijn alle importeurs met honderden merken whisky in Den Haag aanwezig om u ervan te laten proeven. *Whisk...
Gábor Onufer is de winnaar van de 'Bols Wereldkampioen Bartending 2012'. Met zijn cocktail 'The Merchant' wist de Hongaar de jury te overtuigen van z...
Een smart-lappenfeest, een koffietafel na een crematie, kruisjaswedstijd, casino avond, volksdansfeest, verjaardag van een 89 jarige, een teambuilding...