Vernieuwde Chin Chin Club onthult zichzelf op 8 september

Auteur: Redactie
Opening 5 september 2023
Vernieuwde Chin Chin Club onthult zichzelf op 8 september

Op 8 september opent de vernieuwde Chin Chin Club zijn deuren, na maar liefst 5 weken gesloten te zijn geweest. De vijf jonge eigenaren begonnen Chin Chin Club vanuit de behoefte aan een ‘360-graden ervaring op één locatie’. In andere woorden, een plek waar je een complete avond uit kunt hebben en de ervaring van A tot Z klopt. De afgelopen 6 jaar heeft de club zich bewezen als een succesformule, waar ieder weekend ontelbare geluksmomenten worden beleefd. Maar volgens de eigenaren is een essentieel element van de succesformule vernieuwing, zonder de kern uit het oog te verliezen. 

Onderdeel van de kern is de naam Chin Chin Club. De letterlijke vertaling in het Chinees (千千級) is 'duizend en duizend lagen' en representeert de meerdere concepten samengebracht onder één dak. Om een optimale gelukservaring te bieden, wordt iedere vierkante meter van de club benut. 

Cocktailbar

De gloednieuwe cocktailbar vormt het hart van de locatie en verbindt het restaurant met de club. Het lage plafond en allerlei gezellige hoekjes zorgen voor een intieme sfeer. De comfortabele stoelen nodigen uit om in plaats te nemen. Op de zorgvuldig gecureerde drankkaart vind je iets voor elke gelegenheid - van signature cocktails, klassiekers (met een twist), en alcoholvrije cocktails tot een uitgebreide champagne - en wijnlijst - variërend van klassieke grote namen tot kleinere (non-conventionele) wijnproducenten. 

Restaurant

Het feest begint op het bord, waarbij men wordt meegenomen op een culinaire reis door Azië. Ieder gerecht vertelt een persoonlijk verhaal, van onvergetelijke eet-ervaringen in Japan tot street food in Hong Kong. Het menu omvat een combinatie tussen traditionele en moderne gerechten. Denk aan tonijntartaar op knapperige rijst, sappige dumplings van ossenstaart, boterzachte ossenhaas tataki, BBQ rode snapper met wagyu gebakken rijst en traditionele Hong Kong melkpudding als dessert. 

Nachtclub

De allerbeste nachten zijn niet gepland, maar overkomt de gasten. Avonden die beginnen met een diner en eindigen met dansen op tafel. De dj begeleidt de bezoekers op de dansvloer met een eclectische mix van genres, van hiphop en R&B naar afro tot high-energy disco en house klassiekers. 

Overig nieuws