Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken en alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van k...
Koninklijke Grolsch heeft Emily Pittman benoemd tot nieuwe Managing Director. Pittman neemt het stokje over van Petra Maricova (Finance Director), die...
De Netflix documentaire ‘Seaspiracy’ pakt de wereldwijde visindustrie keihard aan. Documentairemaker Ali Tabrizi zet een beeld neer over d...
Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We...
Er zijn restaurants die verder gaan dan het gebruiken van eerlijke gemaksproducten. Zij koken enkel en alleen met lokale producten en verbouwen veel v...
Unox neemt dierenwelzijn serieus. Daarom krijgt de Unox Rookworst Professioneel, net als de Unox Rookworst Traditioneel, het ‘Beter Leven 1 ster...
Koen De Buck (55) deed het: een eigen horecazaak opzetten na een carrière van meer dan 30 jaar als manager/board member bij Unilever en Alpro....
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code...
Wil jij als horecaondernemer 100% profiteren van alle evenementen bij jou in de buurt? En je gasten voorzien van een snelle, warme hap zonder gedoe? V...
Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch heeft met zijn 'broodje 4G' The Ultimate Bite gewonnen. De wedstrijd werd vandaag gehouden in...
Unox heeft het bekende Broodje Unox in een nieuw jasje gestopt. Met een nieuw logo wordt de aftrap gegeven voor een campagne die zich nu extra richt...
Mayonaisemerk HellmannÂs gaat in de eerste helft van 2016 de uitdaging met horecaondernemers aan: maak ÂThe Ultimate BiteÂ. In heel Nederland word...
Ingrediënten 2 stuks Pastridor Viking Round 5 stuks Bourgondische Bitterbal (Ad van Geloven) 20 gram Hellmann’s Sandwich Delight...
Ingrediënten (8 glazen) 500 ml kokend water 6 Lipton® Green Tea Mint theezakjes 6 eetlepels suiker 450 ml limoensap of 450 ml (citroen)...
Ingrediënten (6 glazen) 1 liter water 4 Lipton® Yellow Label theezakjes 450 ml gekoeld ananassap 250 ml kokosmelk 6-8 ijsblokjes Be...
Remco Wols van restaurant Jansen & Jansen in Schijndel won vanmiddag in de Amsterdamse Kookfabriek de wedstrijd 'Lekkerste Saté van Nederland'. Als...
Paviljoen de Strandganger in Nieuwvliet heeft onlangs de OLA Crazy Summer Strandpaviljoen Challenge 2015 gewonnen. Ondernemer Wilma Michielsen wint...
Vanaf aanstaande maandag gaat landelijk voor het tweede jaar de Doe maar lekker duurzaam-actie van start, een initiatief van de Nationale Postcode L...
Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten en...
Thee is ÂhotÂ. Steeds meer gasten kiezen bewust voor thee en zoeken actief naar het perfecte theemoment. De horeca kan hiervan profiteren, door thee...
De beste thee voor in je zaak kun je nu "gratis uitproberen.":http://www.unileverfoodsolutions.nl/brands-products/brands/lipton/trendy-t Lipton trendy...
Rotterdam. Een stad waarop de inwoners trots zijn, en met recht. Rotterdam heeft immers een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt, en met de komst v...
Unilever helpt horecaondernemers om slimmer om te gaan met "keukenafval.":http://ufs.com/waste Voor de ecologisch en economisch bewuste chef-kok is er...
Knorr pakt uit! Via deze "link":http://www.unileverfoodsolutions.nl/magazine/Knorr_Professional_Glace/?WT.ac=Variante_A_Knorr+Professional+Glace kunt...
Heerlijke najaarsrecepten van topchefs Erik van Loo en Onno Kokmeijer. Helemaal gratis als download op derestaurantkrant.nl. Via deze "link":http://ww...
De reacties op de eerste editie van Gastvrij Rotterdam van zowel exposanten als bezoekers, waren lovend. Vooral de uitstraling, sfeer en kwaliteit van...
De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het...
Unilever Food Solutions (UFS) zet samen met chefs in op duurzame groei. Samen met alle chefs in de foodservice wordt deze ambitie vormgegeven met act...
De consument is de laatste jaren anders buiten de deur gaan eten en drinken. Meer eetmomenten op een dag. Een langzame verschuiving naar brunch, lunch...
Koffie, thee, muffins, sandwiches en lekkernijen konden bezoekers van het evenement Prikkel je Zintuigen nuttigen bij drie foodtrucks. Ook de truck 'V...
De Efteling en New York Pizza sluiten zich aan bij het programma ÂVerleidelijk Lekker van Unilever Food Solutions. Topchef Kokmeijer creëerde twee...
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom een laatste impressie van de Horecava. De redactie maakte een rondje door de werelden Nachtleven en Mar...
Unilever Foodsolutions heeft flink uitgepakt voor de introductie van haar samenwerking met topchefs Onno Kokmeijer (Executive Chef bij restaurant Ciel...
Afgelopen week was het dan zo ver. De redactie van De CaféKrant ging op pad om de twee winnaars van de prijspuzzel uit de vakkrant voor cafés te ove...
Ze heeft 'een beetje' geslapen; beursmanager van de Horecava 2010 Joke van der Wijngaart komt het podium op. Onder luid applaus opent ze de 52ste edit...
Duurzaam, biologisch en gezond. De jury van de Horecava Innovation Award is bij de tiende editie overspoeld door verantwoorde producten en diensten. O...
Iedere zes seconden sterft een kind op deze wereld aan honger of een ziekte die daarmee samenhangt. Om daar wat aan te doen organiseert Unilever Foods...