Je hebt gezocht op: Unilever

Brouwwereld: Nederlandse CEO verlaat zesde brouwerij van de wereld met gerust hart
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken en alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van k...
Emily Pittman nieuwe Managing Director Koninklijke Grolsch
Koninklijke Grolsch heeft Emily Pittman benoemd tot nieuwe Managing Director. Pittman neemt het stokje over van Petra Maricova (Finance Director), die...

Wat betekenen viskeurmerken eigenlijk?
De Netflix documentaire ‘Seaspiracy’ pakt de wereldwijde visindustrie keihard aan. Documentairemaker Ali Tabrizi zet een beeld neer over d...

Convenience: van café tot 'dark kitchen' en sterrenrestaurant
Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We...

Footprint: ''Bij ons komt vrijwel alles uit de buurt''
Er zijn restaurants die verder gaan dan het gebruiken van eerlijke gemaksproducten. Zij koken enkel en alleen met lokale producten en verbouwen veel v...

Diervriendelijke rookworst voor de horeca
Unox neemt dierenwelzijn serieus. Daarom krijgt de Unox Rookworst Professioneel, net als de Unox Rookworst Traditioneel, het ‘Beter Leven 1 ster...

Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak
Koen De Buck (55) deed het: een eigen horecazaak opzetten na een carrière van meer dan 30 jaar als manager/board member bij Unilever en Alpro....

Bier van lokaal, gefilterd regenwater wint Horecava Innovation Award 2017
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code...

Actie: Ontvang een GRATIS HOTPOT van Unox!
Wil jij als horecaondernemer 100% profiteren van alle evenementen bij jou in de buurt? En je gasten voorzien van een snelle, warme hap zonder gedoe? V...

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite
Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch heeft met zijn 'broodje 4G' The Ultimate Bite gewonnen. De wedstrijd werd vandaag gehouden in...

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen
Unox heeft het bekende Broodje Unox in een nieuw jasje gestopt. Met een nieuw logo wordt de aftrap gegeven voor een campagne die zich nu extra richt...

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'
Mayonaisemerk HellmannÂs gaat in de eerste helft van 2016 de uitdaging met horecaondernemers aan: maak ÂThe Ultimate BiteÂ. In heel Nederland word...
Nederlandse prikkers
Ingrediënten 2 stuks Pastridor Viking Round 5 stuks Bourgondische Bitterbal (Ad van Geloven) 20 gram Hellmann’s Sandwich Delight...

Groene thee
Ingrediënten (8 glazen) 500 ml kokend water 6 Lipton® Green Tea Mint theezakjes 6 eetlepels suiker 450 ml limoensap of 450 ml (citroen)...

IJsthee Deluxe
Ingrediënten (6 glazen) 1 liter water 4 Lipton® Yellow Label theezakjes 450 ml gekoeld ananassap 250 ml kokosmelk 6-8 ijsblokjes Be...

Remco Wols maakt lekkerste saté
Remco Wols van restaurant Jansen & Jansen in Schijndel won vanmiddag in de Amsterdamse Kookfabriek de wedstrijd 'Lekkerste Saté van Nederland'. Als...

Strandganger Nieuwvliet wint Challenge
Paviljoen de Strandganger in Nieuwvliet heeft onlangs de OLA Crazy Summer Strandpaviljoen Challenge 2015 gewonnen. Ondernemer Wilma Michielsen wint...

Landelijke actie duurzaam eten van start
Vanaf aanstaande maandag gaat landelijk voor het tweede jaar de Doe maar lekker duurzaam-actie van start, een initiatief van de Nationale Postcode L...

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!
Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten en...

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)
Thee is ÂhotÂ. Steeds meer gasten kiezen bewust voor thee en zoeken actief naar het perfecte theemoment. De horeca kan hiervan profiteren, door thee...

Gratis de lekkerste thee proeven
De beste thee voor in je zaak kun je nu "gratis uitproberen.":http://www.unileverfoodsolutions.nl/brands-products/brands/lipton/trendy-t Lipton trendy...

Interview Wester Paviljoen, Rotterdam
Rotterdam. Een stad waarop de inwoners trots zijn, en met recht. Rotterdam heeft immers een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt, en met de komst v...

Minder verspilling in de keuken
Unilever helpt horecaondernemers om slimmer om te gaan met "keukenafval.":http://ufs.com/waste Voor de ecologisch en economisch bewuste chef-kok is er...

GRATIS vleesglace van Knorr
Knorr pakt uit! Via deze "link":http://www.unileverfoodsolutions.nl/magazine/Knorr_Professional_Glace/?WT.ac=Variante_A_Knorr+Professional+Glace kunt...

Gratis najaarsrecepten downloaden!
Heerlijke najaarsrecepten van topchefs Erik van Loo en Onno Kokmeijer. Helemaal gratis als download op derestaurantkrant.nl. Via deze "link":http://ww...

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam
De reacties op de eerste editie van Gastvrij Rotterdam van zowel exposanten als bezoekers, waren lovend. Vooral de uitstraling, sfeer en kwaliteit van...

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam
De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het...

Unilever zet in op duurzame groei
Unilever Food Solutions (UFS) zet samen met chefs in op duurzame groei. Samen met alle chefs in de foodservice wordt deze ambitie vormgegeven met act...

Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's
De consument is de laatste jaren anders buiten de deur gaan eten en drinken. Meer eetmomenten op een dag. Een langzame verschuiving naar brunch, lunch...

Het succes van de foodtruck
Koffie, thee, muffins, sandwiches en lekkernijen konden bezoekers van het evenement Prikkel je Zintuigen nuttigen bij drie foodtrucks. Ook de truck 'V...

Efteling en New York pizza gaan gezond
De Efteling en New York Pizza sluiten zich aan bij het programma ÂVerleidelijk Lekker van Unilever Food Solutions. Topchef Kokmeijer creëerde twee...

In beeld: van de beursvoer (4)
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom een laatste impressie van de Horecava. De redactie maakte een rondje door de werelden Nachtleven en Mar...

Unilever kookt met sterren
Unilever Foodsolutions heeft flink uitgepakt voor de introductie van haar samenwerking met topchefs Onno Kokmeijer (Executive Chef bij restaurant Ciel...

Winnaars puzzel ontvangen worstenwarmers
Afgelopen week was het dan zo ver. De redactie van De CaféKrant ging op pad om de twee winnaars van de prijspuzzel uit de vakkrant voor cafés te ove...

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010
Ze heeft 'een beetje' geslapen; beursmanager van de Horecava 2010 Joke van der Wijngaart komt het podium op. Onder luid applaus opent ze de 52ste edit...

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
Duurzaam, biologisch en gezond. De jury van de Horecava Innovation Award is bij de tiende editie overspoeld door verantwoorde producten en diensten. O...

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte
Iedere zes seconden sterft een kind op deze wereld aan honger of een ziekte die daarmee samenhangt. Om daar wat aan te doen organiseert Unilever Foods...