Texelse Bierbrouwerij onthult maandelijks proefbier 'Texels Geheim'

Auteur: redactie
Bier 28 februari 2024
Texelse Bierbrouwerij onthult maandelijks proefbier 'Texels Geheim'

Bij de Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild op Texel wordt elke maand een nieuw, bijzonder bier gebrouwen dat Texels Geheim wordt genoemd. Met unieke ingrediënten worden verrassende smaakcombinaties gecreëerd.

Texels Geheim is niet alleen voor liefhebbers van speciaalbier interessant, maar ook voor de brouwers, die bij 'Texels Geheim' hun creativiteit de vrije loop laten. Twaalf keer per jaar wordt een nieuw, uniek brouwsel gepresenteerd door brouwmeester Tom van der Veen - alles kan en alles mag, zolang het maar lekker is!

Texels Geheim is exclusief verkrijgbaar in een zeer kleine oplage in het proeflokaal op Texel, waar bezoekers de kans krijgen om de nieuwste creaties te proeven én te beoordelen. Bij een overweldigend positieve ontvangst gaat Tom aan de slag met een grotere batch, die zowel in de brouwerijwinkel als online beschikbaar wordt gesteld. Jaarlijks wordt het 'allerbeste Texels Geheim' in een nog grotere oplage gebrouwen en is dan ook verkrijgbaar in horecagelegenheden op het vasteland.

Bij dit bijzondere bier, hoort een bijzondere campagne: elke maand onthult de brouwerij een nieuw Texels Geheim dat wordt gepresenteerd met een unieke video waarin de brouwers, medewerkers en samenwerkingspartners van de brouwerij de hoofdrol spelen.

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws