Sligro helpt nieuwe- en ervaren caféondernemers aan meer (bezorg)omzet

Sligro helpt nieuwe- en ervaren caféondernemers aan meer (bezorg)omzet

Voor alle horecaondernemers die een bezorg- en afhaalservice hebben óf die hiermee willen starten, ontwikkelde Sligro handige tips en oplossingen onder het domein ‘Meer Bezorgomzet’. Hiermee worden ondernemers uitgedaagd meer uit bezorgen en/of afhalen te halen met als doel: de omzet vergroten én out-of-the-box ondernemen.

Meer Bezorgomzet: hoe doe je dat?

Bezorgen en afhalen is meer dan alleen het bereiden van een gerecht en zorgen dat dit bij de gast terechtkomt. Onder de noemer ‘Meer Bezorgomzet’ zet Sligro alle stappen voor succesvol bezorgen en/of afhalen op een rij. Het biedt oplossingen die horecaondernemers helpen weloverwogen keuzes te maken in hun bezorgconcept: van het kiezen voor een bestelplatform of eigen bestelwebsite tot het leasen van e-bikes voor duurzaam bezorgen. En meer dan dat. Daarnaast worden ondernemers geprikkeld om meer uit hun huidige keuken of bezorgstrategie te halen. Bijvoorbeeld met franchise bezorgconcepten of het uitbesteden van de mise-en-place aan een externe keuken. Dankzij de samenwerking van Sligro met diverse partijen, profiteren ondernemers van extra voordeel en korting bij de oplossingen.

Voor startende én ervaren bezorgers

De informatie onder ‘Meer Bezorgomzet’ is zo opgezet, dat het zowel voor starters als ondernemers die al langer bezorgen, informatief is. Dankzij het brede aanbod van oplossingen en een scala aan tips, prikkelt het iedere ondernemer die (meer) omzet uit bezorging wil halen. Daarnaast ontwikkelde Sligro een whitepaper met daarin een stappenplan om alles uit een bezorgservice te halen. Met tips die ondernemers helpen om een bezorgservice op te starten, die ook te gebruiken zijn als checklist voor ondernemers die al bezorging of afhalen aanbieden.

Sligro: meer dan een groothandel

Sligro is sinds de oprichting in 1935 uitgegroeid tot veel meer dan alleen een groothandel. Want naast een compleet food- en non-food assortiment, helpt Sligro ook ondernemers om meer uit hun horecabedrijf te halen. Van geldzaken, duurzaamheid en personeel tot gastenbinding en de operationele tak van de business: voor iedere kans of uitdaging bieden zij ondernemers hulp. Met de slimme oplossingen kun je direct aan de slag. Zo haal jij het maximale uit je onderneming.

Ook starten met afhalen en bezorgen of een dark kitchen opstarten? Of meer bezorgomzet behalen met je huidige concept? Bekijk hoe Sligro jou kan helpen op sligro.nl/bezorgomzet.

Overig nieuws