Hanzestad Doesburg mag zich verheugen op de komst van, naar eigen zeggen, één van de mooiste kookstudio's van Nederland. In het stadje vestigt zich een nieuw culinair totaalconcept onder de naam "Gasthuis du Soleil". Exploitant René van Doornum is momenteel druk bezig met de renovatie van het pand.
"De bedoeling is dat de 14e eeuwse geschiedenis zoveel mogelijk wordt bewaard. In ons pand geen plastic, aluminium of Prefab maar uitsluitend het beste marmer en bijvoorbeeld een open haard geheel in stijl. Zelfs aan de servetten zullen we nodige aandacht besteden".
Gasten kunnen kiezen uit verschillende concepten. Men kan er lunchen en dineren, borrelen en o.a. relaxen op het prachtige terras van de binnentuin waar men zelfs zou kunnen mediteren, vanwege de heersende stilte. In de sfeervolle ambiance kan men recepties organiseren en kookworkshops van Van Doornum volgen, voor culinaire liefhebbers `een absolute must'.
Doesburg trots op komst Gasthuis du Soleil
8 maart 2009