Themamaand De Slimme Keuken

Auteur: Redactie
Themamaand De Slimme Keuken

Het personeelstekort is voor bijna iedere horecaondernemer de grootste uitdaging op het moment. Digitalisering kan een grote bijdrage leveren aan het oplossen van deze problematiek.

In 8 artikelen, gepubliceerd op iedere maandag en donderdag in de maand juni, geven wij als de redactie de aandacht aan de 'Themamaand De Slimme Keuken'. Met als doel om jou als horecaprofessional verder te helpen, uitdagingen te overwinnen en kansen te pakken. In juni lees je op deze website onder andere over:

Effectief voorraadbeheer

Menu-engeneering 

Het nut van recepten standaardiseren

Personeelsplanning in de keuken

Slimme apps

Energie besparen in de keuken

Dark Kitchens

Dynamic pricing

Blijf je graag op de hoogte?

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws