Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Daarmee bereiken zij de status van één van de gr...
In de zakenwereld hebben nog altijd weinig vrouwen een leidinggevende functie en wordt slechts 15% van de topfuncties van de 5000 grootste bedrijven d...
Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentij...
Horecabedrijf Debuut is verkocht aan het Nederlandse investeerdersbedrijf Waterland, zo lezen we in het Financieel Dagblad. Met de overname zou een be...
Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van D...
Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De bekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaak...
Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Oper...
MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren geopend....
Wie een romantische picknick wil organiseren of samen met vrienden of familieleden wil genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, kan vanaf...
Als je de gemiddelde Nederlander vraagt of hij ooit van Debuut B.V. heeft gehoord, zal hij ontkennend antwoorden. Als je hem vervolgens vraagt naar he...
De binnenstad van Rotterdam. Druk, lawaaierig & warm. Maar ook internationaal & buzzing van een grootstedelijke allure. Er is altijd iets te doen in 0...
De Rotterdamse haven was de bron van inspiratie voor de restyling van de Magneet in Poortugaal. Eetcafé de MagnEET staat voor kwaliteit in een gezell...
Debuut gaat de horecabedrijven die het heeft opgericht in pacht geven. De onderneming wil zich weer focussen op waar het zich al 30 jaar mee bezighoud...
De Mexicaanse restaurants Popocatepetl bestaan 25 jaar en daarom is het tijd om een eigen Mexicaans bier op de markt te brengen. Met de kennis van de...