Nijmeegse horecatycoon Khalid Oubaha heeft afgelopen week een voorlopig uitstel van betaling ontvangen. Oubaha beheert meer dan twintig cafés e...
Op maandag 13 mei aanstaande zal Theater het Parkgebouw in Rijssen het toneel zijn voor de officiële kick-off van Hospitality Experts Twente (HET...
Voor horecaondernemers, medewerkers en gasten is een veilig en gastvrij uitgaansklimaat belangrijk. Om dit te waarborgen en ongewenst gedrag te vermin...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Café Coberco opent op donderdag 1 december zijn deuren in de voormalige Melkhal in Enschede. Een zaak waar chef-kok (en mede-eigenaar) Arjan Sc...
Vanaf juni 2022 werken we samen met LOFF Advocaten. Maandelijks zullen zij onze lezers meenemen in een reeks van juridische onderwerpen die binnen de...
Koninklijke Grolsch gaat als eerste land ter wereld vanaf deze maand Peroni Nastro Azzurro tankbier leveren aan de horeca. Wereldwijd wordt het Italia...
Na de prijswinnende introductie van Herfstbier 0.0% vorig jaar voegt de Enschedese brouwer opnieuw een bier toe aan haar herfstbierassortiment: Grolsc...
Na een feestje van een Haagse studentenvereniging, die verbonden is aan Hotelschool The Hague, blijken zeker vijftig leden besmet te zijn met het coro...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
Op donderdag 3 september gaat de Twentsche Foodhal proosten met hun gasten op hun eigen bier 'Twentsche Streken'. Het bier is al een tijdje ge...
Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). W...
Vanaf vandaag is Deliveroo ook in Hoofddorp beschikbaar. Wie vanaf nu een maaltijd van zijn favoriete restaurant in Hoofddorp wil laten bezorgen,...
Van lunchen tot dineren en van vergaderen tot bruiloften. Perron 22 biedt voor iedereen een plek. Nelleke Staal, horecaondernemer en bedrijfsleider va...
Koninklijke Grolsch gaat al haar klanten met een focus op sport- en studentenverenigingen én evenementen helpen om een gezonder alcoholbeleid...
De jaarlijkse actie Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, kent in 2019 een recordopbrengst van maar liefst €127.525. De opbre...
Grolsch introduceert Grolsch Herfstbier 0.0% als onderdeel van de Grolsch Proeverij met daaraan voorafgaand een exclusieve pr...
Zwolle is wederom de goedkoopste terrasstad in Nederland en Amsterdam de duurste, mede doordat hier de grootste prijsstijging was. De verhoging van 7,...
Enschede maakt zich op voor de tweede editie van de BierSpijs Wandeling. Ondernemers van 6 Twentse horecazaken slaan de handen ineen en organiseren de...
Goed nieuws voor bierminnende Tilburgers: Mout Bierfestival strijkt van 2 tot en met 4 augustus voor het eerst neer in het nieuwe Spoorpark en tovert...
RTV OOst meldt dat jongeren in Enschede nog betrekkelijk probleemloos alcohol kunnen kopen in de kroeg. Uit onderzoek blijkt dat in 82 procent van de...
Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gez...
Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, d...
Grolsch heeft in 2017 het laagste energie- en waterverbruik in de brouwerij ooit gerealiseerd. De brouwer realiseerde een energiereductie van 5,6% ten...
Nonna Timorason heeft vele omzwervingen gemaakt voordat haar droom werkelijkheid werd. Ze kocht op haar achttiende samen met vrienden een bar/bistro d...
De Enschedese horecaondernemer Fons Moeskops (66) is maandag overleden in Dubai, zo lezen we op tubantia.nl. Moeskops was de eigenaar van het bekende...
Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op decafek...
Het aantal cafés in Nederland is in vijf jaar tijd gedaald van 9.300 naar 8.950. Dat is een daling van 4 procent. Dat blijkt uit cijfers van ho...
Terwijl cafés niet echt warm lijken te draaien voor de Oranje Leeuwinnen, die vanavond de halve finale van het EK Voetbal spelen, profiteren de...
Wat is nog aantrekkelijker dan een goedlopende zaak? Twee goedlopende zaken! Maar of je nu een formule kopieert of een compleet nieuwe zaak opent: zor...
Het Japanse biermerk Asahi Super Dry is vanaf volgend jaar op de Nederlandse markt te koop. Sinds oktober vorig jaar is Asahi Group Holdings eigenaar...
Al zijn 17 zaken zijn anders, maar allemaal staan ze dichtbij zijn persoon. Café Arnhem op de Korenmarkt is zijn nieuwste concept met goed eten...
Het starten van een eigen horecazaak is voor velen een droom. De Twentsche Foodhal in Enschede wil die droom helpen vervullen. Onder de noemer 'Pi...
Het uitgaansgebied van Enschede ervaart veel overlast van drugshandel op straat, waardoor cafés en restaurants hun omzetten zien dalen. De hore...
Dominoâs gaat zijn bezorgrobot laten rondrijden op de campus van Universiteit Twente. De test met de DRU (Dominoâs Robotic Unit) moet vanaf eind...
De vijf McDonalds restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen aan de gasten di...
De Japanse brouwer Asahi neemt het Nederlandse biermerk Grolsch over. Gisteren legde het bedrijf een miljardenbod neer bij de huidige Grolsch-eigenar...
Broodje Aziz van De Lunchkamer, Enschede Ingrediënten: Italiaanse bol Plakken zalm Kruidenroomkaas Dilleroomkaas Sla Bieslook Bereidi...
Cookie-karamelijs nut explosion van Van der Poel, Enschede/Hengelo Ingrediënten karamel- & hazelnootijs gesuikerde noten karamelblokj...
We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roeri...