Ingrediënten (één persoon)
125 gram vissoep FIJNKO (geconcentreerd)
125 gram water
50 gram fruit de Mer
10 gram rouille
2 sneden tomatenciabatta
varia groene kruiden
Bereidingswijze
Uitgaande van 1 literpak soep brengt u eerst het deel water aan de kook. Haal, terwijl u het water opzet, de benodigde soep uit de vriezer. Als het water kookt, snijdt u met een scherp mes het pak in vier delen, waarna u het pak breekt en de inhoud in de gewenste hoeveelheid stukken toevoegt aan het water. Breng de soep onder af ten toe roeren aan de kook. Laat de soep nog even trekken, maar laat hem beslist niet doorkoken!
Tips
De gebonden soepen niet au-bain-marie koken. U kunt de gebonden soep na bereiding wel op deze wijze warm houden. De heldere soepen niet laten doorkoken. De gebonden soepen wel ca. 1 minuut laten doorkoken terwijl u de soep glad slaat met een garde. De soepen voor gebruik NIET geheel laten ontdooien.