De Van Dobben croquet zijn als beste getest in de krokettentest van televisieprogramma Kassa. Een panel o.l.v. banketbakker Cees Holtkamp uit Amsterdam gaf de kroket een 8.3.
*Het geheim*
Volgens Holtkamp zit het geheim van een goede kroket in een dunne krokante korst. Van Dobben scoorde op dit punt het beste in combinatie met de blanke, niet te stijve, ragout. "Zo hoort een goede blokjes rundvleeskroket te smaken", aldus Holtkamp in het tv programma.
*Lunch het moment voor kroket*
Meester Croquettenbakker Piet Brink van Van Dobben fabrikant Royaan: "Ik ben trots op al onze mensen die dagelijks met passie werken aan de kwaliteit en smaak waar Van Dobben voor staat en die honderdduizenden consumenten vaak wekelijks verwachten."
Uit eerder onderzoek blijkt dat Nederlanders gek zijn op kroketten. De lunch en het 5-uur moment in de middag zijn de momenten voor een kroket.
~Myrtille Vromans~
Van Dobben wint test van Kassa
21 december 2012