Ingrediënten (8 stuks)
8 sneetjes maïsbrood, zonder korst
250 ml Griekse yoghurt
125 gram kleine aardbeien
sap en rasp van een halve sinaasappel
200 gram poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
1 eetlepel oranje limonadesiroop
Bereiding
Laat de yoghurt op een doek in een vergiet 1 minuut uitlekken. Meng de aardbeien met het sinaasappelsap en 1 eetlepel poedersuiker. Meng de yoghurt met vanillesuiker, 2 eetlepels poedersuiker en een halve eetlepel sinaasappelrasp. Roer de rest van de poedersuiker met de siroop en 1 eetlepel water tot glazuur. Snijd de sneetjes brood doormidden en bestrijk de helft dik met yoghurt. Verdeel daarover de aardbeien en leg de andere sneetjes erop. Bestrijk de bovenkant met glazuur en garneer met sinaasappelrasp. Laat in de koelkast nog 1 uur stevig worden.