Gemaksproducten, halffabricaten of basisingrediënten… Er zijn maar weinig professionele koks die er niet mee werken. Daarom hebben wij speciaal voor onze doelgroep van horecaondernemers de ‘Nice 'n Easy’ maand in het leven geroepen, waarbij het gebruik van deze producten centraal staat. Onder andere via onze bladen en websites, waarmee alle restaurateurs, café-eigenaren en lunchroomondernemers in Nederland worden bereikt, vestigen wij in september volop de aandacht op dit onderwerp.
Voor een goed rendement zijn deze gemaksproducten – zeker in deze tijd - van onschatbare waarde, omdat je met minder mensen meer kunt doen. Waste wordt gereduceerd en voorraadbeheer geoptimaliseerd. Kortom: deze producten staan aan de basis van een gezonde bedrijfsvoering. Bereid je voor op een themamaand met buitengewoon veel redactionele aandacht voor convenience- en gemaksproducten, waarbij professionals uit de horeca laten zien wat ze er in de praktijk mee doen (of juist niet).
Voor adverteerders/toeleveranciers: er zijn talloze mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij al deze horecaondernemers, zowel in print als online. Stuur een e-mail naar info@uitgeverijps.nl of bel naar 030-251 22 70 voor meer info.