De allernieuwste editie van De CaféKrant is weer verschenen. Liever online lezen? Dat kan ook! "Download het blad gratis.":http://www.decafekrant.nl/bladen.html In de nieuwste editie vertelt Jeroen de Vries van café Ât Vaatje in Groningen over zijn
studentencafé. Met de aankomende leeftijdsverhoging naar achttien jaar voor het kopen van alcohol, in januari 2014, wordt handhaving van de wet moeilijker. Hoe gaat de ondernemer daar mee om? Lees het interview in De CaféKrant.
*ÂToch blij dat we klein zijnÂ*
Al zestien jaar is Jeroen de Vries eigenaar van café Ât Vaatje in de Poelestraat in Groningen. Door het hele café hangen de bordjes met aanbiedingen voor de kannetjes. Vooral het bord met de Âpaardenkut trekt de aandacht. De Vries lachend: ÂDit is een mix van apfelkorn met Spa Rood. De studenten hebben de drank deze naam gegeven. Inmiddels wordt het ook besteld als een Âpk-tjeÂ. Meer lezen over de kannetjes en over de ondernemer? "Download gratis de nieuwste editie van De CaféKrant.":http://www.decafekrant.nl/bladen.html
~Jeroen de Vries~
*De CaféBizz*
Niet afhankelijk zijn van één brouwer. Dat is de insteek van De CaféBizz die in de nieuwste editie van De CafeKrant is gepubliceerd. In de rubriek CaféBizz leest u over verschillende (business)casussen waarbij KHN één-op-één advies levert aan een horecaondernemer. Deze keer: ongebonden door een eigen biertapinstallatie. Erik Derksen is samen met Bob Gijsberts eigenaar van het goedlopende café-restaurant Buurten in Utrecht. Samen met zijn compagnon start hij juni 2014 in dezelfde stad een nieuwe vestiging van Buurten. De tweede vestiging zal op veel vlakken gelijkenis vertonen met de eerste zaak, maar één ding pakken ze totaal anders aan: de inkoop van het bier. Meer lezen? "Download gratis de nieuwste editie van De CaféKrant.":http://www.decafekrant.nl/bladen.html
*Cocktails en sterk*
In het ondernemersartikel over cocktails vertelt Nick Jongbloed (24), mixologist en mede-eigenaar van MINT Dinner & Drinks in Waalwijk over bartenden. ÂBartenden is geen bijbaantje meer maar een echt vak. Daardoor verbetert de algehele kwaliteit van de bar. Er wordt rekening gehouden met ieder aspect van het drankje dat geserveerd wordt, van glaswerk tot ingrediënten." Meer lezen? "Download gratis de nieuwste editie van De CaféKrant.":http://www.decafekrant.nl/bladen.html
*Vaste rubrieken*
Uiteraard zijn er de vaste rubrieken zoals Kort Nieuws. Hierin ziet u de nieuwste producten van topleveranciers voorbij komen. Heeft u een uniek product dat een plek verdiend in deze rubriek en daarmee onder de ogen komt van alle caféondernemers in Nederland? Neem dan contact op met "Thijs Jacobs":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl voor de mogelijkheden.
*Download gratis!*
Benieuwd naar de nieuwste editie? "Download gratis het exemplaar online!":http://www.decafekrant.nl/bladen.html
~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl
Nieuwste editie van De CaféKrant
19 december 2013