Groot Warnsborn heeft nieuwe chef-kok

Auteur: Thijs Jacobs
6 juni 2017
Groot Warnsborn heeft nieuwe chef-kok

Sinds 1 april 2017 heeft Luuk van Rennes promotie gemaakt tot Chef Kok van Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn. Daarvoor was hij ruim 3 jaar Sous Chef Kok bij Warnsborn.

Luuk wordt o.a. ondersteund door 2 nieuwe Sous Chefs. Niek Bezuijen heeft hiervoor onder andere gewerkt bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, De Koperen Hoogte in Zwolle en Restaurant Sizzles in Apeldoorn.

Peter Eeringa is met name gespecialiseerd in de banqueting keuken en hij heeft ruime ervaring o.a. opgedaan bij Residence Rhenen en La Maison Royale.a

10 koks

Het keukenteam van Warnsborn bestaat nu uit ruim 10 koks en we hebben onlangs een nieuwe lunch en dinerkaart doorgevoerd. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze mensen weer eens uit te dagen!

 

                                                                                 

Overig nieuws