Op de bruisende Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam bevindt zich de kleine gastrobar ‘Bij de Bruin’. Verscholen tussen de grote gevestigde cafés in deze authentieke straat heeft het restaurant haar deuren geopend.
Met de gezellige en warme sfeer van een café genieten gasten hier van de meest smaakvolle gerechten, die door chef-kok Jurriaan de Boer en sous-chef Jimmy Spanjersberg tot een hoger niveau worden getild. Eigenaren Patrick de Bruin en Miquel Mohamedjar vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Bij de Bruin: ‘‘We streven een ongedwongen en relaxte sfeer na waar iedereen terecht kan: van de student tot de fijnproever, iedereen is welkom.’’
Tafelen op hoog niveau in warme sferen
Bij de Bruin is begin 2017 geopend met de gedachte om de uitstraling van een warm café te behouden en dit te combineren met culinaire gerechten. Bij de Bruin is een fijne plek om smaakvol op niveau te tafelen, maar naast luxe diners kunnen gasten hier ook terecht voor een ‘makkelijke’ lunch, een goede kop koffie of een gezellige borrel. Zo is er in deze toegankelijke gastrobar voor elk wat wils. Leuk detail: door gebrek aan ruimte in keuken worden (bijna) alle ingrediënten dagvers geleverd! Hierdoor zijn de gasten altijd verzekerd van een authentieke en pure smaakbeleving.
Bij de Bruin
De Oude Binnenweg is een levendige straat met veel kroegjes en cafés. Van buiten ziet de zaak Bij de Bruin er uit als een echt café, met een sfeervol terras waar het goed toeven is. Eenmaal binnen waan je je in een knusse gastrobar, waar oude elementen zoals de bar en de lambriseringen gecombineerd zijn met moderne stoelen, mooie vazen en bijzondere kunst. Doordat het een kleine zaak is hebben de gastheren alle aandacht voor de gasten.