Na een verbouwing van 2 maanden opent Café de Bóbbel opnieuw haar deuren. Het bekende Maastrichtse café kreeg een frisse, nieuwe identiteit met een knipoog naar het verleden.
Café de Bóbbel is dé plek om de Mestreechse borrelcultuur te ervaren. ‘Die typische ‘Bóbbelcultuur’ blijft, vertelt gastheer Roger van Hees. ‘Wat veranderd is, is het interieur. Het is klassiek door het gebruik van basismaterialen als hout, wit marmer en messing, maar toch eigentijds. Onze grote bartafel in het midden van de zaak nodigt uit om staand of zittend van een hapje en drankje te genieten. Hierdoor zijn er nu drie keer zoveel zitplaatsen, terwijl er toch alle ruimte is om staand te ‘Bóbbelen’. De nieuwe, voor de Bóbbel ontworpen messing kroonluchters, zijn de blikvangers in de zaak. Ze geven de Bóbbel de allure die past bij het internationale karakter van Maastricht.’
Sjinkerij
Het vertrouwde ‘pötje Brand beer’ komt uit een marmeren muur. Daarnaast schenkt de Bóbbel een uitgebreid assortiment aan speciaal bieren, wijnen en klassieke cocktails. De ‘Sjinkerij’ heeft een verdere invulling gekregen door de hele dag diverse soorten vers gesneden ‘sjink’ (ham) te serveren. Er is een verrassende, vriendelijk geprijsde lunch- en dinerkaart.
Café de Bóbbel is elke dag geopend vanaf 11:00 uur (10:00 uur op zaterdag). De keuken is open tot 21:30 uur, in het weekend tot 00:00.