Op 21, 22 en 23 maart bezochten in totaal 7.825 geïnteresseerden Horeca & Food Inspiratie Venray. Dat is nagenoeg hetzelfde aantal als
vorig jaar. Exposanten waren zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekers.
*Positieve sfeer*
In Evenementenhal Venray heerste tijdens dé vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, food- en fastservice een positieve sfeer. Zo vielen onder meer de themaplein Wijn Plein, Streek Gastronomie Plein en Proef Plein erg in de smaak. Exposanten waren zeer tevreden over de kwaliteit van de bezoekers. Ook het randprogramma werd gewaardeerd.
*Exposanten*
Beursorganisator Marije van Loenen: ÂWij ontvingen positieve geluiden van bezoekers. Zij gaven aan positief verrast te zijn door nieuwe deelnemers op de beursvloer. Bovendien maakte een aantal exposanten na afloop van de beurs al voorzichtig kenbaar volgend jaar opnieuw deel te nemen in Venray.Â
~Thijs Jacobs~
Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray
25 maart 2016