Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Dat de omzet in de horeca de afgelopen twee jaar zwaar te lijden had onder de lockdowns, is bekend. Dat dit effect ongelijk verdeeld is over de catego...
Steeds meer koffiezaken stoppen met de extra toeslag op plantaardige melk. Dit blijkt uit een overzicht van ProVeg Nederland. In de nieuwste update va...
Na ‘veganuary’ is het in de week van 7 tot en met 13 maart wéér tijd om stil te staan bij de vlees- en zuivelconsumptie in d...
In Nederland is twee procent van de volwassen bevolking lactose-intolerant. Dat zijn ongeveer 350.000 mensen. Er bestaan veel misverstanden over de ge...
Horecabreed wordt zuivel op dagelijkse basis gebruikt om melkschuim mee te maken. Cappuccino is de meestverkochte koffiespecialiteit in Nederland, maa...
Mensen met een lactose-intolerantie of koemelkallergie (twee heel verschillende dingen, maar daarover straks meer) gebruiken vaak plantaardige melkver...
Zuivel is in beweging. De populariteit van zuivelvervangers neemt toe, maar zuivel laat zich niet zomaar verslaan. In dit artikel lees je welke zuivel...
Wie geen koemelk wil gebruiken, denkt al snel aan plantaardige melk. Toch zijn er verschillende soorten dierlijke melk die minder gangbaar zijn dan ko...
Pure Kakaw opent de eerste Cacao Bar in het Westerpark. Drie maanden lang kunnen mensen hier kennismaken met de bijzondere en gezonde werkzame stofjes...