De Bierfabriek, het horecaconcept dat als eerste in Nederland een combinatie van bierbrouwerij en restaurant met welbekende taptafels introduceerde, b...
Uit onderzoek van de Nederlandse Brouwers blijkt dat speciaalbier nog altijd stijgt in populariteit. Er lijkt geen einde te komen aan de opmars en het...
De komende maanden staan in het teken van het bockbierseizoen. Nederlands bockbier staat bekend als een zwaarder bier van hoge kwaliteit en de start v...
Vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober slaan Rootz, de Boterwaag, Hoender en Hop, September en de Zwarte Ruiter de handen ineen voor een groot herfstbierfe...
De toppen van de bomen kleuren donkerrood en het weer begint nu echt te veranderen. Nederland kan zich opmaken voor de warme, robuuste smaak van de he...
Nederland staat bekend om innovatie als het om bierbrouwen gaat. Wij zijn niet gebonden aan brouwtradities uit het verleden. Juist dit zorgt er nu ook...
Topchef Ricardo van Ede opende gisteren in Amsterdam het eerste tijdelijke bockbierrestaurant van Nederland. Van Ede wilt bockbier meer onder de culin...
Vandaag, op de eerste maandag van oktober, start traditiegetrouw het bockbierseizoen in Nederland. De brouwers in Nederland brouwden dit jaar ruim 12...
Samen met biervrienden in ruim 100 cafés in heel Nederland proostte Meesterbrouwer Gerard van den Broek in Dinee Café De Kempen afgelopen voorjaar...
De op 25 juni gelanceerde Nationale Bierbank in Fort bij Spijkerboor, een fort van de Stelling van Amsterdam, is een groot succes. 3.500 bieren lig...
Bierliefhebbers op Facebook en Twitter zijn boos omdat zij de hele Nederlandse bockbiertraditie zien verdwijnen. Voorheen brachten Nederlandse brouwer...
Bierconsumentenvereniging PINT opent op 4 oktober, Werelddierendag, het bockbierseizoen 2013 met een veiling van het eerste vaatje bockbier. Dit vaatj...
Op de eerste herfstdag van dit jaar werd het bockseizoen officieel geopend door biervereniging PINT. Nederlandse Brouwers openen het seizoen pas offic...