De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een int...
Sander Dijkeman, Harvey de Wit, Indy Akkerman, Martine Mesie van het Zoomvliet college zijn tijdens de Horecabeurs in Goes op 6 maart verkozen tot bes...
De bar van het Blue Collar Hotel in Eindhoven is door de deskundige jury van Entree unaniem verkozen tot Mooiste Bar van Nederland 2015. Werelds aan...
Vanaf vandaag kunnen gasten van restaurant Bij Kees hun portemonnee thuislaten en afrekenen met de Daalder-app: een e-wallet waarmee consumenten gem...
De smartphone is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cafés. Kroegen presenteren zich meer en meer op social media en ook in de cafés zelf wo...
Virtuele cafés zijn in opmars. Naast hun Âstenen versie, zijn veel Nederlandse cafés namelijk ook online aanwezig in de vorm van een website of...
Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zeeland heeft Robbert Roggeband (39 jaar) van Café de Gekroonde Suikerbiet (Zierikzee) en pa...
Cola is nog steeds de favoriet van frisdrankdrinkend Nederland. Hoewel de koolzuurhoudende dranken nog steeds populair zijn, drinken gasten ook steeds...
In iedere editie van De CaféKrant leggen we onze panelleden een stelling voor. Dit keer was het 'Hoe heb je de muziek georganiseerd in jouw café?'....
Al in 1873 was er een herberg gevestigd. Bier schenken is dus een oude traditie in dit pand aan de haven in Zierikzee. De Gekroonde Suikerbiet is een...
"Sociale media maken je zichtbaar", dat zegt Robbert Roggeband van Café De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee in het exclusieve interview met De Café...
De nominaties voor de 13e Horecava Innovation Award zijn bekend. De jury heeft uit ruim 110 inzendingen zestien genomineerden benoemd die kans maken o...
Het eetcafé is uit nood geboren, maar groeide uit tot een begrip met talloze succesverhalen. Biermerk Amstel borduurt er zelfs op voort met een...