SVO vakopleiding food verwerft Horeca Academie

Auteur: Redactie
Onderwijs 3 oktober 2023
SVO vakopleiding food verwerft Horeca Academie

SVO vakopleiding food, een mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, kondigt met genoegen de verwerving aan van de Horeca Academie.

In lijn met de toewijding van beide organisaties aan levenslang ontwikkelen en het ondersteunen van professionals in de voedselindustrie, zal SVO vakopleiding food met de verwerving van de Horeca Academie een breder scala aan educatieve mogelijkheden bieden. Dit betekent dat studenten en professionals niet alleen hun bestaande expertise kunnen verbeteren, maar ook nieuwe competenties kunnen ontwikkelen om aan de veranderende eisen van de industrie te voldoen. Hiermee creëert SVO vakopleiding food samen met de Horeca Academie blijvende impact in het culinaire onderwijs, waarbij ze de deur openen naar voortdurende groei en ontwikkeling voor professionals in de voedsel- en horecasector. Dit is een belangrijke stap vooruit in het aanbod voor een leven lang ontwikkelen (LLO).

Roeland Buijsse, voorzitter van de Raad van Bestuur van SVO vakopleiding food, deelde zijn enthousiasme over de ontwikkeling: "We heten de Horeca Academie van harte welkom in de SVO-familie. Terwijl we al diverse opleidingen en trainingen verzorgen binnen de voedselindustrie, waaronder foodservice en het slagersvak, voegt Horeca Academie waardevolle expertise toe aan ons onderwijsaanbod."

Antoine Defesche, directeur en mede-eigenaar van de Horeca Academie, benadrukte de voordelen van deze samenwerking: "Horeca Academie staat bekend om op maat gemaakte opleidingen, particuliere koks- en managementopleidingen, Engelstalige vakcursussen en praktische trainingen zoals leermeesterschap. Door ons te verbinden met SVO vakopleiding food, kunnen we onze studenten en bedrijven nog beter van dienst zijn, waarbij we traditie en innovatie in balans houden."

Deze strategische samenwerking biedt naar eigen zeggen veelbelovende mogelijkheden voor de culinaire wereld en benadrukt SVO vakopleiding food's toewijding aan voortdurende verbetering in het onderwijs voor culinaire professionals.

Overig nieuws