Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers kondigen partnerschap aan

Auteur: redactie
Ondernemen Financieel 11 januari 2024
Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers kondigen partnerschap aan

De Ramzy Group, die met 35 bars, restaurants en hotels een gevestigde speler is binnen de Amsterdamse hospitality sector, heeft recentelijk aangekondigd dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Swinkels Family Brewers, een vooraanstaande naam in de wereld van bierbrouwen. Deze samenwerking markeert een nieuw tijdperk voor beide familiebedrijven en legt de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Als onderdeel van deze samenwerking zal Swinkels Family Brewers verschillende speciaalbieren, Swinckels’ en Bavaria schenken in alle 35 cafés, restaurants en hotels van de Ramzy Group.

Noud Swinkels, National Account Director Horeca bij Swinkels Family Brewers, geeft aan: “De samenwerking met de Ramzy Group past goed in onze strategie om onze aanwezigheid in de horeca uit te breiden. Daarnaast vinden beide familiebedrijven dezelfde kernwaarden belangrijk en dat is essentieel voor duurzame groei en investeren in nalatenschap.Ik kijk daarom uit naar een succesvolle toekomst waarin we duurzaam investeren in onze hoofdstad Amsterdam.”

Van snackbar naar luxe Skylounge in dertig jaar

De nieuwe samenwerking en investering zorgt ook voor een versnelling van de groei van de Ramzy Group, aangezien dit de uitbreidings- en overnamestrategie versnelt. Ramzy Group zet in op een brede Amsterdamse horeca-portefeuille waarin alle segmenten vertegenwoordigd worden. Recentelijk is de luxe Ventuno SkyLounge toegevoegd aan de portefeuille. Met dertig jaar ervaring in de Amsterdamse horeca- en vastgoedsector heeft de Ramzy Group gestaag haar positie versterkt. Het begon allemaal drie decennia geleden, toen de vader van Ramez Ramzy zijn eerste horecagelegenheid, een snackbar nabij het Rembrandtplein, opende. Vandaag de dag is de Ramzy Group uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de branche, en met meer dan 35 horecagelegenheden een belangrijke speler.

Ramez Ramzy (30), CEO van de Ramzy Group, deelde zijn enthousiasme over deze samenwerking, "Voor ons is deze samenwerking met de Swinkels Family Brewers een mijlpaal in de geschiedenis van de Ramzy Group. Het is fantastisch om samen te werken met een familiebedrijf dat net als wij een lange historie van succes en toewijding aan kwaliteit heeft. We zijn beide familiebedrijven die iets willen opbouwen voor de volgende generatie maar ook duurzaam willen investeren in de ontwikkeling van Amsterdam.”

Swinkels Family Brewers en de Ramzy Group kijken uit naar een langdurige samenwerking om onvergetelijke ervaringen te creëren voor hun gasten. 

Overig nieuws