Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands gerecht gemaakt: de bitterbal. De Dessertbal wordt de eerste zoete bitterbal van Nederland en kan exclusief bij De Dessertclub worden gegeten.
Toppatissier Bart de Gans: ‘’Het wordt een goeie bitterbal met een crunchy bite, waarin het Nederlands cultureel erfgoed tot zijn recht komt. De bitterbal heeft een vulling van rijstepap met abrikoos. We hebben er een spannende specerijen melange aan toegevoegd met onder andere anijs. Om er een echte bitterbal van te maken is de buitenkant gemaakt van bitterkoekjes en kokos.“
Over De Dessertclub
De Dessertclub is het eerste dessert only restaurant van Nederland. Het pop-up restaurant opende deze zomer op het Zwitsalterrein in Apeldoorn en was binnen een paar uur volledig volgeboekt. Wegens het grote succes komt er nu een vervolg: Chapter Two. De Dessertclub opent op 1 oktober opnieuw haar deuren in een van de industriële hallen op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.
Als gast kun je in Chapter Two voor € 69,50,- genieten van de zeven gangen experience bij De Dessertclub, die uit te breiden is met een wijn- of cocktailpairing. Wie wil eten in De Dessertclub moet snel zijn met reserveren.