Succesvolle start BBB Maastricht 2023

Auteur: Redactie
Events 10 oktober 2023
Succesvolle start BBB Maastricht 2023

Maandag 9 oktober om 11 uur opende MECC Maastricht de deuren van weer een nieuwe editie van BBB Maastricht, de jaarlijkse horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt. 

Het niveau is hoog en de sfeer is gemoedelijk. Bezoekers werden welkom geheten door Dirk Beljaarts (algemeen directeur Koninklijke Horeca Nederland), Ludo Geurden (voorzitter Horeca Vlaanderen) en Silvie Slachter (beursmanager BBB Maastricht). 

"Het is goed om te zien dat ondanks de huidige uitdagingen die er spelen in de horeca, zoals marges en personeelstekorten, positiviteit de boventoon voert op de beursvloer”, aldus Beljaarts van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Naast een volle beursvloer met 350 exposanten presenteert BBB Maastricht 2023 ook dinsdag en woensdag een druk programma met onder andere kookwedstrijden en proeverijen. In de BBB Academy, waar kennisoverdracht centraal staat, worden bezoekers geïnspireerd door ervaren professionals. Er wordt ingegaan op actuele thema’s zoals personeelstekort, duurzaamheid, leiderschap en marketing. Op Folie Culinaire vinden doorlopend kookdemo’s door internationale sterrenchefs plaats.

BBB Maastricht is nog tot en met woensdag geopend en horecaprofessionals kunnen gratis hun bezoek registreren via de website van de organisatie. 

Fotografie: Guy Houben

Overig nieuws