Horecava 2023: TrendLAB

Auteur: Redactie
Events 5 januari 2023
Horecava 2023: TrendLAB

De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de horeca. Onze redactie licht een aantal programmapunten uit.

De wereld van buitenhuis eten, drinken en slapen is sterk aan verandering onderhevig. Voor horecaondernemers is het noodzakelijk om continu in te spelen op het veranderende consumentengedrag. Dit is waar het TrendLAB om draait.

Op hét innovatieplatform staan ontmoetingen binnen de hospitality & foodservice branche centraal. Onderdeel van het TrendLAB zijn het Start-upLAB, de PersoneelsHUB en het Theater.

Thema's

Op het TrendLAB staan organisaties vanuit de foodservice branche die door middel van co-creaties een weergave van actuele thema’s geven. Via ondernemersverhalen, inhoudelijke sessies en trendtours word je als bezoeker meegenomen in de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen binnen de branche, maar je leert ook gelijk hoe je deze trends in je eigen organisatie toepast. Je wordt bewust van veranderend consumentengedrag en ontdekt hoe je met jouw organisatie kwalitatief inspeelt op de gast van morgen. Dit jaar zijn er vier centrale thema’s op het TrendLAB:

 - Identity
 - Sustainability
 - Dreamteam
 - Reality

De Horecava vindt plaats in de RAI in Amsterdam van 9 tot en met 12 januari 2023. Registreren kan via deze pagina. Het volledige programma is via deze link te bekijken. Foto: Horecava

Overig nieuws