De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de horeca. Onze redactie licht een aantal programmapunten uit.
In deze sessie vertelt Fjalar Goud, oprichter van COLLINS Barsystems, hoe je ervoor zorgt dat je het maximale rendement haalt door het opzetten van de perfecte bar setup. Fjalar zijn technische achtergrond in combinatie met zijn uitgebreide bartending-ervaring resulteerde in de creatie van uitstekende op maat gemaakte cocktailstations.
Je leert bijvoorbeeld dat met 3 cocktails per uur, per bartender meer op de drukke momenten in een gemiddelde bar al snel een omzetstijging van 30.000 euro kan genereren.
Wat: Hoe zorg je met de perfecte bar setup dat je het maximale rendement haalt uit je bar.
3 cocktails per uur per bartender meer op de drukke momenten genereert in een gemiddelde bar al snel in een omzet stijging van meer dan 30.000 euro.
Wie: Fjalar Goud – oprichter COLLINS Barsystems
Datum en tijd: 10 januari 2023, 15.00 uur
Locatie: Hal 7
Duur: 30 – 45 min.
De Horecava vindt plaats in de RAI in Amsterdam van 9 tot en met 12 januari 2023. Registreren kan via deze pagina. Het volledige programma is via deze link te bekijken. Foto: Horecava