Haagse horecazaken BlueBlood en Morritzz slaan de handen ineen en openen samen één groot terras aan de Mauritskade. Nu de lente officieel is begonnen, zullen zij op vrijdag 31 maart voor het eerst hun voorjaarsterras openen. Dit terras is vervolgens iedere laatste vrijdag van de maand geopend. De samenwerking markeert de start van het terrasseizoen bij BlueBlood en Morritzz. Aanstaande vrijdag zal de DJ de terrassen met elkaar verbinden. Gasten kunnen hapjes bestellen uit de Nikkei-keuken van BlueBlood, maar ook genieten van de Franse fusion gerechten van Morritzz. Tevens kunnen bootjes aanmeren aan het terras en wordt langsvarend publiek, tijdens de feestelijke opening van het terras, getrakteerd op een tequila cocktail met een Nikkei-snack.
Goede buur
“Liever een goede buur dan een verre vriend. Dat geldt ook voor onze buren van Morritzz”, aldus Frank Uphoff, Manager van BlueBlood. “We kregen van gasten wel eens de vraag of we een keer iets samen konden doen en met het terrasseizoen in aantocht, was het idee om één groot terras te openen snel ontstaan. We openen dan ook het grootste terras aan de Mauritskade en het wordt een feestje. Met uitzicht op het water vieren we dat de lente is gestart en dat we weer heerlijk buiten kunnen gaan genieten.”
BlueBlood
Naast de opening van het terras heeft BlueBlood nog een reden om een feestje te geven. Op vrijdag 7 april vieren zij namelijk het eenjarig bestaan. Met de komst van BlueBlood is het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in grote internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal. Alle gerechten worden op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid.
Blijf je graag op de hoogte?
Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.